• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kiedy poczujemy ruchy Maluszka ???

reklama
ja tez biore rano na czczo hormony na tarczyce i do tego zelazo, tez 30 min trzeba czekac :( ale przetlumacz to dzidzi ktora chce do razu po obudzeniu zjesc :) tez kilka razy przez to nie moglam dokonczyc sniadania i pobieblam na poranna rozmowe z panem muszla :)
aga: wiesz moze jak ty sie denerwujesz to dzidziołek to czuje i zastanawia sie co sie dzieje i woli cie nie denerwowac wiecej, wiec siedzi spokojnie i czeka :) . na pewno wszystko jest oki, jestem tego pewna ;)

moja Fasolizna łaskawie puknęła kilka razy do mnie, trochę siępoprzeciągała. pewnie w nosie ma taką brzydką pogodę za oknem i śpi w najlepsze. a mną zaczyna telepać i nie wiem czy nie podjadę wieczorkiem na ktg do szpitala.

poszalał poszalał pofalował i znowu łucha cisza cholerka no

wydaje mi sie że zawsze po intensywnym kilkudniowym rozpychaniu mojego brzucha jak już go zwiększy to odpoczywa ale mnie to wkurza i sie martwie :(

reklama
U mnie maluch chyba jest meteoropatą - jak niskie ciśnienie to śpię ja i on, a jak tylko coś podskoczy to zaczyna szaleństwa i nie daje spać po nocach ;D
I chyba nie lubi moich kozaków (mają 3cm obcas), bo strasznie wtedy dokazuje ;D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry