• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kiedy poczujemy ruchy Maluszka ???

Aniam pisze:
Maggusia, najgorzej bylo jak raz kruszyna wybrala idealnie jakis nerw w tej dolnej okolicy- jak dostalam to az mi swieczki w oczach stanely ::) Stanowczo wole dostawac w bok brzucha- to jest przyjemne :)

Aniam hihi ladne przemeblowania nam tam robia ale powiem ci ze ostatnio moja Kruszynka znalazla sobie miejsce kolo biodra jakby mnie lapala raczka za nie dziwne uczucie i bardzo boli!
Nie wiem czy ktoras z was tak miala albo ma???????????
Na dodatek naszego Synusia czuje doskonale jak sobie lezy w moim brzuszku kazdy jego ruch a jak sobie spi to tez czuje ze lezy.Czasami zastanawiam sie czy wczesniej nie urodze???????Oby nie za wczesie!!!!!

reklama
agao pisze:
pewnie tak
jak byłam mała najlepiej zasypiało mi się przy dźwiękach pralki i odkurzacza jak tylko wyłączali to ryk, a niektóre dzeci uwielbiają spać w samochodach jak kołysze na trasie

Agao ja do tej pory lubie spac przy dzwiekach pralki odkurzacza czy suszarki.Podobno jak tylko Mama wsadzala mnie do samochodu odrazu zasypialam ::)
Moj Synus jak jade jakims pojazdem to bardzooooooooooooo kopie a najbardziej podoba mu sie jazda w metrze(sweet).

zawsze na początkowych dziurach zabawnie maluszek skacze az mnie łakocze
a wczoraj zaczął mi rozszezrzać brzusio w poprzek myślałam że mnie rozerwie jakiś długi jest bobas

ja wczoraj się zastanawiałam co będzie, jak dziecko będzie rosło, a brzuch już nie za bardzo. Będzie mało miejsca, to dopiero będzie jęk: ałłłłłłłł :)

podobno nie będzie już takich fikołków i akrobacji cyrkowych tylko kuksańce bolesne zgniecionego i pewnie rozzłoszczonego dzidziolka (bidaki będzie im ciasno-dosyć że w kłebku zwinięte to głową w dól i jeszcze ciemno )))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry