• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kiedy poczujemy ruchy Maluszka ???

wiecie, dzieci teraz mają strasznie głośno w brzuchu i jak wyjdą na świat, trzeba będzie im zapewnić "odpowiednie" warunki do spania. Grunt to hałas!!! :)

reklama
też czasami mam wrażenie jakby mały znęcał się na okrężnicy bardzo dziwne nie chciałam o tym pisać bo myśłałąm że coś mi się wydaje ale widocznie nie ;D

mama boo: obejrzalam wybryki Gaji, strasznie slina jest, az w szoku bylismy (pokazalam Pawlowi) niezle czasem daje ci popalic co??
moja dzidzia czasem zabawia sie kopaniem w pecherz, szczegolnie jak troszke jest napelniony ;)

a mi sięw ogóle nie otwiera czekałam 10 minut i łyso nic nie widac

maluch chyba sie na mnnie wkurzył bo skubałam pęsetą kilka włosków na podbrzuszu i walił tam gdzie je wyrywałam może myśłał że go zaczepiam

Dzisiaj stałam przy mężu jak ciął szlifierka kątową. Nie chciałybyście być w mojej skórze. Dzidziol walił aż mnie skręcało więc uciekłam od męża. A swoją drogą ciekawe czy by mu sie spodobało. Ja myślałam o użyciu depilatora do brzucha ale teraz to mało prawdopodobne wole pęsete inaczej mnie zakopie na śmierć :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry