reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kiedy pojawiły sie pierwsze ZĄBKI????

W ktorym miesiacu moje dziecko rozpoczelo ZĄBKOWANIE???

• Wszystkich głosujących
    130
a u nas poszło całkiem inaczej Natala poszła spac na drzemke wczoraj o 19 i spała dzis do 8rano bez jedzenia a po przebudzeniu był juz zabek:-)
wiec bez płaczu marudzenia czy innych perypeti oby tak dalej

reklama
To super. Zazdroszczę takiego ząbkowania. U nas niestety marudzenie, płacze i niechęć do jedzenia podczas ząbkowania.:-(

Ten temat juz byl. Takie ząbki wychodza ze 2-3 dni (od czasu jak juz sie przebije pierwszy kikutek)

Alusi wyszedl siodmy ząbek!! I to chyba wczoraj, bo dzis juz jest calkiem calkiem, a ja nawet nie zauwazylam, bo sie boje jej wsadzac palce w paszcze - tak gryzie!! hihi

Pewnie zaraz wyjdzie ósmy ząb i bedziemy ex aequo z Olusiem :-) :cool2:
Sorry ze pytam o cos co juz było ale ja nie jestem w stanie nabierzaco czytac postów poprostu nie mam czasu :no: ale dzieki za informacje:tak:

U nas ida te dwa zeby i wyjśc nie moga tzn jednego juz widac a drugiego czuc ale bardzo długo to sie ciagnie ale młody ma juz swoja szczoteczke :tak:

Hej. Troche nie zagladalam na forum i teraz czytam i nie moge wyjsc z podziwu... Mojej Julci jeszcze nic nie wyszlo:( slini sie od 2 miesiaca zycia, wszystko pcha do buzi i nic. zero. ale podobno nie mam sie co martwic tak wiec pozostaje mi tylko wypatrywac pierwszej perełki:-) .

no to ja dołączam do mam dzieciaczków z ząbkami. wczoraj wystukaliśmy pierwszego ząbka a dzisiaj już czubeczek wyczuwam palcem :)

reklama
kropecka gratulacje dla Wiktorka pierwszego ząbka :-) Teraz będziesz wiedziała jak boli ugryzienie przez dziecko ;-)
Ostatnio Tomek dawał Ani gryźć jabłko a ta specjalnie przesuwała buzię, żeby ugryźć jego palec a nie jabłko :-) :-) :-)

Do góry