• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kilogramy i centymetry na +

reklama
U mnie generalnie samo czytanie wpływa na jedzenie baaaardzo dobrze hehe, zawsze jak jem kanapki i czytam ( czy to książkę czy forum), sięgam po kolejną kanapkę i co?? okazuje się że wszystkie juz zjedzone a ja nawet tego nie poczułam ...

tak jeszcze sobie myślę że dobrze urodzimy bo jeszcze te swoje zwisy zdazymy schowac pod kurtkami, a do lata się zdazymy wyrobić (bynajmniej taka mam nadzieje hehehe), wiecie spacerki codziennie, dietka i jakos damy radę. Poprzednio urodziłam w lato więc sie schowac nie miałam jak:/

no ja właśnie też się cieszę z tego samego powodu. mam nadzieję, że do lata się ogarnę i będę mogła wyskoczyć w fajnych ciuszkach, a nie tylko zakrywać niedoskonałości po ciąży

u mnie po dzisiejszym wazeniu tak samo: 22 tc i 6 kg na +

to u mnie chyba psycha zwajchowana, bo patrząc, ze jestem prawie 4 tygodnie do przodu z ciążą i 1 kg z wagą, to nie pzytyłam więcej niż by wypadało.
Ainah21 masz racje, w ciązy z Wikunią nie tyłam i teraz mi sie wydaje, ze te 7 kg w 27 tygodniu to za dużo

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry