reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kilogramy i centymetry na +

Wiolcia
nie chcę cię straszyć ale napewno o rozmiar lub dwa podskoczysz przy karmieniu z biustem. Nie ma bata. Ale unormuje się to, a potem cycuszki flaczki będą hehe.

mi w pierwszej ciazy urosly tylko o rozmiar i tak juz zostalo na czas karmienia, czyli bez wiekszych zmian. za to po skonczeniu karmienia rzeczywiscie piersi sa rzeczywiscie jak dwa flaki :D ale to kwestia czasu i wracaja powoli do formy!

reklama
mi w pierwszej ciazy urosly tylko o rozmiar i tak juz zostalo na czas karmienia, czyli bez wiekszych zmian. za to po skonczeniu karmienia rzeczywiscie piersi sa rzeczywiscie jak dwa flaki :D ale to kwestia czasu i wracaja powoli do formy!

Ja czekam, aż cokolwiek zacznie mi się dziać z piersiami, bo jak dotąd to tylko brodawki mi sciemniały :-(

Ja ostatnio wyskoczyłam - w 31 tc miałam +13 kg i obwód 110 cm!
Brzuch mi rośnie o 10 cm na miesiąc... ;) Nie wiem, skąd mi się tyle skóry bierze. Ale rozstępów na razie - odpukać - żadnych...
Myślałam, że na 14 kg skończę, ale czarno to widzę...

reklama
Do góry