reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kilogramy i centymetry na +

Ja dziś po wizycie u gina, czyli 30 tc mam 5,3 kg na plusie. Problem w tym, że przez ten miesiąc przytyłam 2,3 kg :/ Trochę dużo, i to sama lekarka powiedziała...

reklama
A ja nadal stoje w miejscu....I w tym szpitalu sie o to nie spytałam, ale książeczke ciąży maja to widzą, żaden lekarz na to uwagi nie zwraca a jak pytam to uspokajaja, że jeśli Dzidzia rosnie a wyniki oki to sie nie mam czym martwic a anemii nie mam podobno duzej, zreszta w ciazy anemia to zadna wielka nowośc i jakaś wielka przypadłość.I pojawiła się ok. 30 tygodnia tekże spokojnie mam sie nie stresować...Łatwo mówić....

Ja ważę teraz 64kg czyli 12 na plus,obwód brzucha 99cm i bioder tak samo hehe W biodrach przybyło mi 8 cm:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja ważę teraz 62kg czyli 12 na plus,obwód brzucha 99cm i bioder tak samo hehe W biodrach przybyło mi 8 cm:)

Ja się cieszę, że nie mierzyłam bioder przed ciążą, bo bym się chyba załamała ;) Muszę tylko Męża uczulić, żeby mi przyniósł spodnie z gumką na wyjście ze szpitala, bo on już sobie wymyślił, że mi skompletuje swój ulubiony zestaw z moich ubrań, a ja coś czuję, że za chiny się w niego nie zmieszczę ;)

Na plusie jestem 13 kg, a na plusie centymetrowym w brzuchu... 50 cm. Z 60 cm wyskoczyłam na 110 cm... Ciekawe, czy kiedyś uda mi się jeszcze wrócić w pobliże starej miary ;)

reklama
Do góry