• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kilogramy ...

reklama
Długo tak może spadać?? Bo ja mam wrażenie, że skoro waga spada to nic nie mam w brzuszku. Oczywiście to głupie wrażenie, no ale zaraz zniknę:D:D

A u mnie waga wyglada tak:

przed ciaza - 52.5-53.5
1 miesiac - 53
2 i 3 miesiac - 50,5-51
i dzisiaj czyli poczatek 4 miesiaca - 52,8 czyli ruszyla maszyna.....:)

Ale do tego ja kurdupelek bo mam 161 cm wzrostu.

Taaa, ruszyla i stanela.
Ostatni pomiar czyli te 52,8 to bylo po powrocie z Polski. Zapomnialam ,ze wizyta u mamy , obiadki, deserki, podwieczorki, pierwsze, drugie, trzecie sniadania , ciasto , kawa, itd itp Zapomnialam tez o lotach samolotami i podrozy samochodem. Takie ciagle przeloty "zatykaja". Zaesze po powrocie czuje sie jak napompowany balon. Zreszta nie tylko ja ale moj partner tez. Zazwyczaj dopiero po 3 dniach od powrotu czujemy sie normalnie. Tak wiec wczoraj rano moja waga 51.8. Nie wydaje mi sie abym znow zgubila kilogram. Raczej te 52.8 byly porzeklamane w zwiazku z powyzszym.

Dobra ! przyszedł i czas na mnie- 2 kg na plusie :tak:...ale przy mojej chudości, dużo mi jeszcze do nadwagi ,więc cieszę się z kazdego kilograma :tak:

Dobra ! przyszedł i czas na mnie- 2 kg na plusie :tak:...ale przy mojej chudości, dużo mi jeszcze do nadwagi ,więc cieszę się z kazdego kilograma :tak:

To tak jak u mnie :) Przy moim umiesnieniu ;) hahah jeszcze dlugo bede miałą niedowage ,mimo iz przybywa mi 1 kg na 2 tygodnie ahhaah ! 3 kg na plusie od czasu jak sie zaczelam wazyc !

Mi spadło bo mam 48.6 a nim zaszłam w ciążę miałam 50kg. A brzuszek mi rośnie, więc to tak zabawnie;)) Waga spada, brzuszek i dzidzia rosną:)

Nie ma co sie przejmowac spadkiem wagi... to calkowicie normalne. Niektore z nas od samego poczatku przybieraja na wadze u innych moze byc spadek a potem dopiero sie rozkreca. :tak: Ja wlasnie naleze do tej drugiej grupy. Troche sie tego obawiam, bo podobno w ten sposob znacznie latwiej o rozstepy. :zawstydzona/y:
Poki co wrocilam do swojej normalnej wagi, moze nawet z leciutka nawiazka... zaczelam juz 17 tydzien.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry