reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kino na maksa !!

reklama
Hey
Próbuje sobie przypomnieć tytuł filmu
Moze ogladalyscie
Dwóch rabusiow napada na rodzine i zabija żonę i córeczkę, a mąż
Specjalnie morduje jednego z oprawców aby pójść do więzienia

Tam kopie tunel do swojego domu itpnszantazuje prawnika

Kojarzycie to??? :-)
Wiem ze opis chaotyczny ale Moze cos wam to mowi ;-)
moniadan ten film to LAW ABIDING CITIZEN (Prawo Zemsty);-)

The bank job, fajny film :)

Ja polecam Pluje na Twoj grob, film fajny, ciekawe sceny Ogolnie to co tam sie dzialo wkurzalo mnie Mialam ochote wyrzucic telewizor przez okno Ale film naprawde warty obejrzenia :)

A ja ogolnie szukam jakiejs ladnej bajki dla dzieci, fajnie jakby to jakas nowosc byla ( w sumie cos z tamtego roku bylo by dla mnie nowoscia bo malo co ogladam od jakiegos czasu i rowniez malo co interesuje sie tv :|) teraz Nadia od tyg zakochana jest w Rio Piekna bajka ale niee aby 100 razy ogladac, inne tez zobaczy ale ta moglaby dziennie ogladac 100 razy :)

reklama
Do góry