reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kłodzko i okolice - jest tutaj ktoś z tych "pięknych" zakątków Polski?

reklama
No to fakt tez nieraz sie zastanawialam o jego rozne podejscie.jednych tak a innych inaczej.Przyznam,ze mialam ulgi platne;-) od poczatku placilam tyle samo a niedawno nawet ponad 100 bral podobno.

zQo - a czy mówiłaś mu o wszystkim? czy pytałaś o skierowanie na badania genetyczne? I on Ci odmówił skierowania? Bo znam takie co się wielce oburzają na lekarzy ale same się nie odezwą i nie powiedzą jaka jest sytuacja. Wkurza mnie to bardzo - bo jeżeli coś jest nie tak to najlepiej zwalić na lekarza. A niestety to tylko człowiek i ma prawo się mylić i popełniać błędy. Naszczeście jak komuś nie odpowiada to może zmienić lekarza. Mojej koleżance zmarło dziecko w 6 m-cu z jego winy. Ale w kolejnej ciąży znów chodził do niego.
Ja też miałam ciążę zagrożoną. A do tego w 20 tygodniu podejrzenie o zawał serca. Załatwił mi echo serca w ciągu 30 minut a na badania sie czeka ponad 30 dni. Przyjął mnie do Siebie na odział i opiekował się doskonale. Nic za to nie płaciłam. Kiedy zabierała mnie karetka i dzwoniłam do niego o 5 rano - odebrał telefon informował jakie leki na serce wolno mi wziąźc a jakie nie. Mam do niego zaufanie.
Teraz przyjmuję cześciej u Siebie niż w szpitalu. Ma jako jedyny w rejonie USG 4D.

Każdy ma swoje widzi mi się - mojej kolezace nie odpowiadał bo uważała, że gdy do niego przychodzi to on jej nie poznaje i mało rozmawia. A sama się wogóle nie odzywała. Ma setki pacjętek i wcale mnie nie dziwi, że gadać mu się nie chce.

Acha i to ,że podjeżdżają do niego niezłe bryki to wcale nie wskazuje w jakiej sprawie. Wiem po sobie...

Ja go póki co będę chwalić ...

80 zł kosztuje wizyta z USG 4D - tak było w maju przynajmniej :) Ja w ciąży płaciłam też 70-80zł
Wszystkie zabiegi typu - usuwanie nadżerki, badania - zawsze robił mi na NFZ - ostatnio nawet ten zabieg co miałam o którym pisałam kilka postów wyżej też robił mi na NFZ. A normalnie kosztuje to pare set złoty bo jakiś nowy środek do usuwania.

I ja go chwale a jak ktos narzeka to mowie,ze nikomu sie nie dogodzi.A i co do poznawania nie ma z tym problemu,zawsze mnie milo wita.
Duzo dziewczyn chwali niebodka a kolezanka sie prawie przekreciala przez niego przy nadrzerce.

Ja teraz bede w Pl to musze go odwiedzic bo kontrol sie zbliza:-)To jak juz u siebie przyjmuje to bede miala blisko heheh.I slyszalam juz o tym nowym USG :yes: fajowa sprawa jak sie jest w ciazy super widac wszystko.

Powiedzialam mu o wszystkim na pierwszej wizycie on jednym uchem wpuscil drugim wypuscil
i uwazam ze taka dyskusja jest z bedna bo jak wiadomo ma zwoleniczki i przeciwniczki dodam ze ja mam 3 dzieci i wiem jak sie ciaze prowadzi dlatego zmienilam lekarza i niestety nikt mnie nie przekona ze to super lekarz itp
on jako ginekolog powinien wiedziec jak ciaze prowadzic i to nie wybiorczo ze jednej pacjentce tak a innej inaczej...a co do tego ze ma sprzet to nie watpie stac go wkoncu za cos zostal skazany a zarabial dobrze...wiadomo
uwazam temat za zamkniety bo jak widac w ciazy jestem i nie bede sie niepotrzebnie denerwowac....

vici - masz rację nikomu się nie dogodzi ale to normalne - każdy człowiek jest inni.
Ja pewnie na miejscu zQo też byłabym zła - tyle tylko, że ja jestem pyskata i zaraz bym mu powiedziała co o nim myślę. Jak tylko wychodzi po mnie to gadam bez końca, zawsze pyta o córcię, męża - adres domowy zna na pamięć. Dlatego cenię go za to.

Ok temat zamykamy:yes: nie bedziemy cie narazac i nie denerwuj sie.Ciesz sie tym co was jeszcze czeka :-)
A co do lekarzy ogolnie to dodam tylko,ze kumpela ma zdrwoiutkiego miesiecznego synka tylko dzieki Pasternakowej do ktorej mam awersje.A u Sliwki niby bylo oki-prawie po tym poronila bidula.Wiec nie ma reguly i to konec moich wywodow na ten temat ......
Narazie u nas nie pada ale ciemno jest :szok: zaraz bede zmykac po malego ale jeszcze chwilke mam :-)

reklama
zQo - no bez przesady - po to jest forum aby rozmawiać i wyrażać swoje opinię :/ To co mamy nie rozmawiać bo Ciebie to denerwuję?

Do góry