reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kłodzko i okolice - jest tutaj ktoś z tych "pięknych" zakątków Polski?

A co do picia w pracy ostatnio zwolnili majstra w pracy u mojego męża właśnie przez to,że pił na zmianie w pracy.
Moim zdaniem to jest głupota,no ale jak sobie pościelesz tak się wyśpisz.

reklama
Dziewczyny macie jakieś ciekawe pomysły na śniadanka dla dziecka?
Ileż można jeść jajecznice,parówki,płatki na mleku albo kaszke tym bardziej,że Paulinka już nie może na to patrzeć a kanapki nie ruszy:no:

A probowalas kroic kanapki w kostke ??Ja na poczatku jak byly problemy z kanapkami to kroilam i nabijalam na te ozdobne patyczki do koreczkow..znikaly blyskawicznie.Mozesz tez omlety lub nalesniki zrobic.

Halo bywa tu ktos jeszcze??Co taka cisza sie zrobila???????
Ja na zwolnieniu jestem od wczoraj bo grypa porzadna mnie dorwala i z goraczka u lekarza wyladowalam nie wspominajac o kaszlu co mi chce wszystko z organizmu wyrzucic chyba z moimi wnetrznosciami wlacznie;-)Na szczescie mam lepi i powoli jakby lepiej.Mam nadzdieje,ze w poniedzialek juz do pracy pojde:-)
Pozdrawiam was goraco

Hej!
Ojoj,wracaj szybko do zdrowia Vici!:tak:
Ja teraz rzadko zaglądam bo moja mała też bardzo chora i nie da posiedzieć przy kompie:no:
Kaszel ma okropny aż ją ciągnie na wymioty,wczoraj dostała antybiotyk i tydzień w domu zapewniony:no:
A ma się robić piękna pogoda:no:
Ale trudno zdrowie maleństwa najważniejsze:tak:
Pozdrawiam serdecznie

ZQo witamy oj dawno dawno.I co ja widze??Juz po porodzie matko to naprawde dawno nie bylas.Jak tam maluch i cc wyszlo??Jezu mnustwo pytan mam :-) No i przedewszystkim gratki ogromniaste.Teraz to macie wesolo :-D

Vici z cc bylam bardzo zadowolona zupelnie inaczej niz po tamtych
Szymon rosnie jak na drozdzach:-D:-Da to tylko na cycu przybiera po 300-350 g na tydzien:tak::tak:a tak to poza tym konrad jak nie choruje to chodzi do przedszkola dziewczyny do szkoly....dorobilismy sie tez pieska malego owczarka takze wesolo jest
pozdrawiam:-):-)

reklama
No prosze to super,ze wszystko sie uklada i ze cc bylo cacy.A moze jakies zdiecia co??:-)Malego i reszte bys pokazala i siebie oczywiscie:-)

Do góry