reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kłopociki i radości listopadowych Mam

reklama
Patija - znam ból tej choroby. Zimą przechodziliśmy wszyscy, na dodatek Hania była wtedy w szpitalu i musiałam tam być całą dobę. Trzymajcie się, już po wszystkim, najgorsze za wami :no:
Ja też zauważyłam ostatnio, że strasznie się jaram czyimiś porodami ;-):happy2: Chyba dlatego, że znam ten ból...

Musze się pochwalic ze przed 16 dzis zostałam po raz pierwszy cioteczką:happy2:A niedługo zostanę chrzestną:tak: Dziewczynka, 3600kg i jak na razie bardzo spokojna. :-D juz nie moge sie doczekac az ją zobacze na zywo. Za 12 dni lece do siostry z dzieciaczkami:happy:

Patija dobrze, że czujecie się lepiej.Miałaś w domu niezłą epidemie:sad:
Gratulacje dla mamy, córeczki i cioteczki:-):-):-):-)Oj rodzi nam sie dzieci, rodzi;-)
To dla Was.Wszystkim chorobom precz.

Cioteczki chyba przejde sie z Malym do lekarza jutro_Od miesiaca mecze sie z odparzeniami; przechodza i wracaja...Teraz doszla do tego paskudna wysypka, zbledla po zmianie pieluszek ale jest nadal.Od tygodnia ja ma, na jajuszkach tylko, na dupce nie, juz nie wiem co robic wiec sie przejde do naszej pani doktor:-(

Bodzinko, masz rację - odwiedź lekarza, może to jakieś zakażenie się wdało. U nas pupcia też często czerwona ostatnio ale nasz doktorek kazał tylko smarować bepanthenem i pulmikortem o ile dobrze pamiętam...

reklama
ach te choróbska. tak naprawdę teraz to najgorsza pora roku, bo zmiana pogody jest...u nas na szczęście biegunka odpuściła. po 1,5 tygodnia!!! ale wiecie co...? od trzech dni Lilka ma dziwną ranę na rączce, jakby obtarcie ale w tym miejscu to raczej nie możliwe, a obok tej rany i przy brzuszku /tam gdzie ma styczność/ dziwne krostki są...a miałam sen że tak się zaczyna koniec świata...brrr...nie wiem co to jest.
acha...i szczęśliwym cioteczkom gratuluję posiadania maluchów w rodzinie. ja już byłam u mojego przyszywanego siostrzeńca, jest taaaaaki malutki...

Do góry