reklama
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Doszłam do wniosku, że to jednak był brzuszek...Bo wczoraj Oliwka kilka razy robiła kupona i to takiego dośc...hmmm...dziwnego
.Możliwe że dorwała coś niejadalnego i zjadła...Bo pożera wszystko, co tylko się w buziolu mieści...
A wszystkim chorowitkom duuuuużo zdrówka
.Buziaczki i uściski :-)
.Możliwe że dorwała coś niejadalnego i zjadła...Bo pożera wszystko, co tylko się w buziolu mieści...A wszystkim chorowitkom duuuuużo zdrówka
.Buziaczki i uściski :-)Inna to u nas podobnie i z jedzeniem różnych dziwnych rzeczy i z bólami brzucha
na topie jest proszek do prania jak sie tylko otwiera łazienka Zuzia juz siedzi w proszki a potem jak nie zdąże to liże rece a w nocy pręzy sie i płacze bo ją boli brzuszek
świeczki też są pyszne
na topie jest proszek do prania jak sie tylko otwiera łazienka Zuzia juz siedzi w proszki a potem jak nie zdąże to liże rece a w nocy pręzy sie i płacze bo ją boli brzuszek
świeczki też są pyszne
dorotak
Fanka BB :)
No bo dzieciaki chcą posmakować wszystkiego 
;-)
Zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka dla wszystkich bidulek

;-)Zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka dla wszystkich bidulek

sikoreczka79
A ja mam już dośc nocek

Madzię odstawiac chciałam, ale jest taka uparta
Wrzeszczy jakby ją ze skóry obdzierali, a potem całą noc mi się budzi z płaczem i sprawdza czy jestem. Dziś calutką noc spała przyssana i jak tylko puściła to było larmo. Normalnie
Czekam aż mąż skończy remont naszego pokoju i wstawiam łóżeczko do nas. Się dopiero za nią zabiorę

Madzię odstawiac chciałam, ale jest taka uparta
Wrzeszczy jakby ją ze skóry obdzierali, a potem całą noc mi się budzi z płaczem i sprawdza czy jestem. Dziś calutką noc spała przyssana i jak tylko puściła to było larmo. Normalnie
Czekam aż mąż skończy remont naszego pokoju i wstawiam łóżeczko do nas. Się dopiero za nią zabiorę
No to rzeczywiście...Niewesoło..Aż sie boje brac za mojego...Trzymamy kciuki:-):-)A ja mam już dośc nocekMadzię odstawiac chciałam, ale jest taka uparta
![]()
reklama
dorotak
Powodzenia mamusie w usamodzielnianiu dzieci, odstawianiu od cyca i uczeniu spać samym itp itd..........
Lilcia - zdrówka!!!!!
Lilcia - zdrówka!!!!!
Podziel się: