reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kłopociki i radości listopadowych Mam

Adrian już skończył dwie serie no i po pół roku trzeba powtórzyc jedną. Też mam nadzieję że jego przydział chorowania się skończył:baffled: A z Madzią spoko. Ona zazwyczaj tylko katar łapie i bardzo żadko żeby coś więcej było. Mocniejsza jest:tak:
Trzymam za was kciuki:-)

reklama
Trzymam kciuki za zdrowych (wiosna w tym roku przychodzi dzień wcześniej :blink:) i buziaki dla zasmarkanych.
My byliśmy w poniedziałek na kontroli ciemiączka i wyniki wykluczyły krzywicę, ale jest podwyższony fosfor, co wskazuje raczej na nadmiar wit. D3. Dostaliśmy skierowanie do poradni metabolicznej. Czekam do końca marca czy uda się wbić w kolejkę na kwiecień, bo terminy są nawet na wrzesień :baffled:. Na razie odstawiamy vibovit i danonki (chociaż nie jadła ich dużo). Zobaczymy.

kurwcze...my wszyscy chorzy. Lila ma znów gorączkę, nie wiem czemu, ja się chu..wo czuje, wszystko mnie boli, i właśnie dzwonil mój mężus że został zwolniony z pracy bo kiepsko wygląda.....cholera mnie zaraz trafi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wiecie jak to jest miec dziecko i męża w chorobie...? i do tego samemu źle się czuć???

jeżżżżżu!!!!! u nas same klopociki...Lilka ma znow antybiotyk, dziś rano miala 39,5 st. ale zajebiście.
i wiecie co....31.03 jadę na pięciodniowe szkolenie, potem mam zdawać jakieś egzaminy państwowe, do pracy...cholera strasznie się boje, spędza mi to sen z powiek, jak ja wytrzymam bez mojej Lili tyle czasu...nie wiem jak to będzie...wyszłam już z wprawy jesli chodzi o naukę...:-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Oj dziewczynki ja przez trzy dni nie mogłam sie zalogować, wkurzałam się strasznie:angry:i dopiero dzisiaj sie mi udało:tak:Moja mała katar załapała, już zaczełam działać z witaminami, ale wiedziałam że tak bedzie po terapii antybiotykowej:baffled::confused::angry::baffled: zastanawiam sie czy tranu jej nie kupić??? moze któraś z was podaje swojemu maluszkowi tran??? Chorowitkom DDDUUUŻŻŻŻOOOO zdrówka:tak:

jeżżżżżu!!!!! u nas same klopociki...Lilka ma znow antybiotyk, dziś rano miala 39,5 st. ale zajebiście.
i wiecie co....31.03 jadę na pięciodniowe szkolenie, potem mam zdawać jakieś egzaminy państwowe, do pracy...cholera strasznie się boje, spędza mi to sen z powiek, jak ja wytrzymam bez mojej Lili tyle czasu...nie wiem jak to będzie...wyszłam już z wprawy jesli chodzi o naukę...:-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Mam nadzieje ze Lila juz lepiej sie ma.
Co do szkolenia to napewno sobie swietnie poradzisz! A wiesz 5 dni zleci szybciutko :-) ...no i cos nie pisalas kiedy do pracy wracasz (?)

Zdrowka chorowitkom!

My we wt idziemy do neurologa...w sumie nie wiem czy mamy powody do zmartwienia, no ale nie nam to oceniac. Napisze jak nam juz dr powie.

reklama
Zdrówka:-):-)My we wtorek plnujemy na szczepienie isc.Mam nadfzieje, ze pojdziemy no i luuuuzzzzzz

Do góry