Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
azik - przekochane są takie dzieciaczki
rozczulające strasznie, ale też pewnie i wkurzajace niekiedy... widzę po synku mojej koleżanki 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A mojemu wypadają dolne jedynki. Idealnie po 5 latach. Jeszcze wkłada pod poduszkę na noc i potem te ząbki powinny się zamienić w pieniążkiazik pisze:ojej, jak ja sie ciesze że moje dzidzio jest zdrowe... raptem ze 3 razy miało wysoka temperaturę (ostatnio okazało sie że wyszły mu 4 czwóreczki)
Kaśka74 pisze:A mojemu wypadają dolne jedynki. Idealnie po 5 latach. Jeszcze wkłada pod poduszkę na noc i potem te ząbki powinny się zamienić w pieniążkiazik pisze:ojej, jak ja sie ciesze że moje dzidzio jest zdrowe... raptem ze 3 razy miało wysoka temperaturę (ostatnio okazało sie że wyszły mu 4 czwóreczki)
. No oczywiście, że się zamieniają ! Same ;D.