Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
agao - mnie też muli na spanie, ale całe popołudnie oglądałam TV,czytałam gabyboom - wszystko by tylko nie zasnąć - dzęki temu będę dobrze spała w nocy, nie będzie mi przeszkadzał telewizor ani Krzysiek pracujący przy swoim kompie
ja mam bzika na punkcie nawilżania powietrza ale tak jak siedzę w dzień to fajnie jak ciepło jest w mieszkanku więc włączam kaloryferki ale jednocześnie włączam nawilżacz, a około 18 u nas kaloryfer wyłączam, i polecam bardzo mokry rę cznik obok głowy ja wieszam na krześle duży mokry ręcznik i świe5ne powietrrze mam wnocy polecam
muszę spróbować z tym ręcznikiem - ja przed snem też mocno wietrzę, bo i ja i Krzysiek lubimy świeże powietrze
grzejniki na noc zakręcam - tak jak i Ty, nie zasnęłabym, gdyby było za ciepło
to mnie teraz tak zatyka - chyba na przeziębienie - pije już nie iem którą herbatę z sokiem malinowym, na zmianę z mlekiem z miodem, zapijam moją nalewką z czosnku
powąznie to mały i głupiutki - ten najgorszy okres - nie wie czemu wszystkiego mu nie wolnio (tzn skakać z mebli, jeść jedzenia psa, bić mamy i kopać psa, itp...)