Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
J też chcę do klubu ja też!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moja jest ''super'' nie wiedziała że jestem w ciąży do samego końca dowiedziała się jak Michaś miał miesiąc i do tej por go nie widziała i dobrze a mieszka kilka kilometrów od nas .wogóle ostatnio widziałam ją 2 lata temu na wszystkich św iętych na cmentarzu no i pewnie teraz się z nią spotkam ale niech się słowem odezwie to dam jej popalić
dokładnie jak u nas- B jest przykro, że mają jego i Fifiego w głebokim poważaniu, moja teściowa miesiąc nie widziała Filipa a mieszka rzut beretem... moja mama to dziś skomentowała nawet... a ja się w głebi duszy ciesze, że mam takich teściów- przynajmniej nie za czesto ich widzę i nie mają okazji się w nasze życie wpie....dokładnie tak ale niesmak pozostaje no i mojemu K tez przykro ze ma takich rodzicow ze maja go głęboko w d....
?
szantaz, kurde my mamy mnostwo roboty, chciny rano bo o 11 a ta jeszcze transportu wymaga-40km, nikomu nie po drodze.pytam czy nie moze z kims przyjechac, to mowi ze nie ma z kim...a ja kilka osob wymyslilam ktore napewno by przywiozly, ale fakt trzeba bedzie zaplacic....