Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

) zobaczymy czy cos sie bedzie dzialo 

... czyli zgodnie z zaleceniem lekarza zwiekszamy dawke eurespalu i wlanczamy oprócz rhinocorte, oftaqix
... mam nadzieje ze szybko minie 
mika! nam zyrtek w syropie przepisali wlasnie na pokrzywke. ladnie zadzialalo i Jasiek brak Zyrtec tylko kilka dni. teraz jest na diecie i jest spokoj...
chociaz... migdal wyciety, mlody od czwartku w domu siedzi a katar ma taki brzydki.... i jeszcze zaczal kaszlec... dzis jedziemy do pani laryngolog na kontrole... wiecie..ja chyba przstaje wierzyc w alergologow, laryngologow, lekarzy w ogole... mialo byc dobrze a nie jest... a moze ja zbyt niecierpliwa jestem?
Witaj Rubi na razie nie przejmuj sie tym katarem i kaszlem,bo tak moze byc moja starsza córka po wycieciu migdalka zaraz zlapala angine ,a potem juz byla zdrowa.Julka w sobote miala 39 goraczki i mysle sobie ocho zaczyna sie i nic czekam na katar,:-(ale goraczka jak przyszla tak poszla nie ma kataru wszystko wrócilo do normy.