Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tylko u nas problem jest taki, że nie wiadomo co małą uczulamika... nie wiem czy mozesz wszystko podawac... nie lepiej trzymac diete i nie faszerowac dziecka chemia?

i nic więcej.... mimo to dieta nic nie dała... plamy nadal były... 
A może woda,w której kąpiecie małą.Bardzo rzadko,ale to sie zdarza,że dzieci żle reagują np. na chlor w wodzie.A w niektóryh regionach woda jest poprostu koszmarna.Jak już wszystkiego sie łapaliście,to można małą kąpać w przegotowanej wodzie przez jakichś czas.u nas prawdopodobnie duży wpływ ma jakaś alergia kontaktowa, ale nie wiemy co... tysiące kosmetyków sprawdzałam, proszki.. no cuda na kiju wymyślałam, a plamy były i były..![]()
Słyszałam o takim przypadku,że rodzice myli dziecko w wodzie mineralnej,więc dlatego o tym pisze...

hehe prałam w płatkach mydlanych, szarym mydle.. 2płukania też dawałam :-)A może woda,w której kąpiecie małą.Bardzo rzadko,ale to sie zdarza,że dzieci żle reagują np. na chlor w wodzie.A w niektóryh regionach woda jest poprostu koszmarna.Jak już wszystkiego sie łapaliście,to można małą kąpać w przegotowanej wodzie przez jakichś czas.Słyszałam o takim przypadku,że rodzice myli dziecko w wodzie mineralnej,więc dlatego o tym pisze...
A co do prania ubrań,to u nas przez jakichs czas praliśmy w szarym mydle i włanczaliśmy na podwójne płukanie.![]()
;-)
Mika jak to jest u Ciebie? Ile podajesz małej tego Xyzalu?. Dominika dostaje Xyzal od 2tyg ale skóra od 3dni jest śliczna :-) tak więc zaczął działać :-)
tylko teraz znów pytanie... czy ona może teraz wszystko jeść?
bo ten lek jej tak oczyszcza skóre że ona nawet zjedząc jogurt nie ma plam![]()
musze iść do alergolog, niech ona mi jak "blondynce" wyjaśni jak to jest z tymi lekami ;-):-)
może właśnie ze względu na mocną alergie? My podajemy Xyzal dopiero od 2tyg, ale alergolog powiedziała mi że jeśli do 6tyg nie będzie poprawy skóry to mam przyjść i zwiększy dawke. Więc jak widać chyba jest to jak najbardziej możliwe, że takie małe dziecko może dostawać większą dawke. Ale ja powiem szczerze że chyba bym się bała podawac większą