Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam !!!
Mam pewien problem. Mój synek do tej pory pije, ze względu na stwierdzoną alergię około 6 tyg. życia, BEBILON PEPTI 2, ale zastanawiam się czy to mleko jest odpowiednie dla ponad rocznego chłopca czy zaspakaja jego zapotrzebowania. Nie daję synkowi też niczego z nabiału. Już dawno nie miał wysypki. Czy może spróbować podać mu mleko dla zdrowych dzieci - np bebiko lub inne. Martwię się, że BEBILON PEPTI jest już nieodpowiedni dla niego. Czy słusznie ????? Powiedzcie coś ??????

Witam !!!
Mam pewien problem. Mój synek do tej pory pije, ze względu na stwierdzoną alergię około 6 tyg. życia, BEBILON PEPTI 2, ale zastanawiam się czy to mleko jest odpowiednie dla ponad rocznego chłopca czy zaspakaja jego zapotrzebowania. Nie daję synkowi też niczego z nabiału. Już dawno nie miał wysypki. Czy może spróbować podać mu mleko dla zdrowych dzieci - np bebiko lub inne. Martwię się, że BEBILON PEPTI jest już nieodpowiedni dla niego. Czy słusznie ????? Powiedzcie coś ??????

Witam wszystkie Mamy.
Nie chce zakładać nowego Tematu, a bardzo chciałabym sie dowiedzieć czy wiecie moze czy Dziecko urodzi sie z alergia jezeli Tatuś Dziecka ma alergie? Jest uczulony na pyłki traw, różnych drzew, sierśćJakie jest prawdopodobieństwo? 50 na 50?
![]()