wiecie co?
tak czytam co tu piszecie i... chyba sama na własną ręke odstawie Xyzal który od miesiąca podajemy małej...
a właśnie,
mam takie dziwne pytanie... czy picie NUTRAMIGENU może wpłynąć jakoś na mocz?
bo miałam wczoraj dziwną akcje z małą... cały dzień nie chciała sikać, a jak się już wysikała to takim ostrym cuchnącym moczem

na początku się przeraziłam i od razu pomyślałam o jakiś bakteriach i zapaleniu ukł. moczowego... ale przeczekaliśmy ten dzień i wczoraj rano nie podaliśmy jej mleka na śniadanie.. siuśki były już normalne. Calutki dzień.
A dzisiaj rano na drugie śniadanie podałam jej nutramigen i po nim znów się zesikała takim dziwnym zapachem

ale już nie takim ostrym... a potem znów już normalnie siusiała...
dziwne nie?
jak myślicie,
NUTRAMIGEN po dłuższym okresie stosowania może zacząć szkodzić?
pediatra kazał nam już go odstawić... powiedział tak "po co dziecko tak długo tym truć"
rubi ja też moje dziecko katuje syropem z cebuli na kaszel :lol: zresztą wszystkich nas katuje naturalnymi "lekami" ;-)
rubi no i pewnie uczulił ci się na tą soje :-( bo faktycznie, soja lubi uczulać.. i mnie właśnie lekarz mówił że jak dziecko które nie jest uczulone na soje pije mleko sojowe to często się na nią uczula
fredzik zatkało mnie, jak można tak dziecko męczyć? przecież je to swędzi... piecze i nie wiadomo co jeszcze... masakra