reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Klub mam małych alergików

reklama
My równiez ... i równiez zdrowi ... a ze piekna pogoda to po pracy / żlobku spacery do wieczora :-) ... a wieczorem padamy jak kawki :-D;-)

a my zyjemy ale nie do konca zdrowi jestesmy - tzn. Jasiek ma katar i paskudny kaszel znow a ja mam stracha isc z nim do lekarza bo kolejna dawka antybiotyku mnie przeraza...pod koniec tygodnia zaczynamy kolejna dwake uodparniacza ;-)

bylam dzis z Jaskiem w Almie i kupilam znow mleczko ryzowe i deserek ryzowy - pyyyyycha, tylko moj portfel baaaardzo schudl ;-( za pol litra mleka i 2x100g deserku zaplacilam ponad 15 zl... ale niech chlopak ma ;-)

pozdrowionka ;-)

rubi, współczuję chorób, u nas odpukać ...
a czym się uodparniacie?
co do mleka i deserów ryżowych mój portfel robi to samo :baffled: płacze :confused2:

Rubi zdróweczka dla Was !!! wiele wieleeeee :tak:

Co do portfela ... u mnie podobnie :sorry: ... ale nie zamierzam oszczedzac na zdrowiu dziecka ;-)

Dziewczeta a ja mam pytanie ... czy spotkalyscie sie z czyms 'slodkim" w ksztalcie jajek dla Naszych alergików?? kurcze chodze i szukam i znalezc nie umiem :-( ... koniecznie musi byc w kszatlcie jajeczek bo synus placze ze chce czekoladowe jajeczka ... i chce do koszyczka ... no i mam problem ... :sorry: .... ps. gotowane przepiórcze w zlotku nie przeszly ;-)
ja juz nawet sobie pomyslalam ze kupie te czekoladowe w sreberkach ... czekoladki powyciagam- dam chrzesniakom ... a do sreberek powkladam chrupki :sorry: ... tylko czy to przejdzie :baffled:

Fredzik - uodparniamy sie Groprinosinem. Wczesniej byla proba z Ribomunylem ale w trakcie Jasiek sie rozchorowal i trzeba bylo przerwac kuracje...

Moniqa - kupowanie mleczka ryzowego czy deserkow nie wplywa na zdrowie Jaska a raczej na moje dobre samopoczucie ;-)
co do swiat to zobacz taki zestawik --> Sklep internetowy Bezgluten - Mieszanka wielkanocna niskobiałkowa PKU od razu mowie ze nie mam pojecia w czym siedzi szpinak i papryka... moze jako barwniki???
no i zawsze mozna kupic marcepanowe jajeczka ;-)

dowikla - u mnie OK- dam rade - juz blizej iz dalej ;-)

reklama
Witam!
Byłam dziś u alergolog i powiedziała,że mogę dawac Patrykowi to mleko ryżowe jako dodatek i deserki ryżowe też:-)

Powiedzcie mi dziewczyny czy wy pierzecie ubrania swoich dzieci w zwykłych proszkach czy tych hipoalergicznych?

Do góry