Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
,lekarka twierdzi,że to nie od jedzenia,że może byc od wody nawet.O proszku jej nie wspomniałam.A co do jedzenia to nie je nic z uczulających rzeczy a buzka też idealna nie jest:-(Póki co zmieniam proszek znowu na Lovelę.
tez. a był taki okres około miesiąca ze jadł nawet banany, mandarynki i było super , a teraz juz nie wiem o co chodzi:-(. martwi mnie równiez to ze nie pije zadnego mleka, był na sojowym ale i od niego miał wysypke:-(
i zyczonka 
... pojechalismy w odwiedziny do babci od strony meza , a tam pełno ciotek i chwila nieuwagi ... wyszlam do kuchni nalac sobie wody wracam i co widze ... Dawid wcina czekoladke 
... w sumie nie moge miec pretensji do nikogo, bo ciotki nie wiedzialy (ostatni raz widzialam je na Naszym slubie
) ... ale jak to zobaczylam serce mi chyba na moment staneło ... niestety ale czekoladki sie wyciagnac z buzi juz nie dalo ... a na drugi dzien plamki zaczely wylazic "garsciami" :-( w sumie to juz po pol godzinki zaczerwienienia .. a teraz walczymy ... normalnie jestem zla na samą siebie ze nie dopilnowalam tego
:-(
:-( oczy zalzawione, z nosa cieknie, kaszel ...