Hej
dopiero teraz zauważyłam, że jesteś w ciąży. Gratulacje
No to jest nas więcej - 4,5:-)
reklama
Witajcie dziewczyny, GArtulacje zafasolkowanym,,,niech dzieciaczki w brzuszkach dobrze i zdrowo się rozwijają, a wy sie relkasujcie ile możecie

A mamusią zdrowia dla maluszków niech jak najmniej rozrabiają i daja mamuską odpocżąc;-)
ja za spotkaniem tez jestem jak najbardziej,, słuchajcie a może macie ochotę spotkać się u mnie??? Ja mieszkam w domku jednorodzinnym mamy ogórd z piaskownica możan basen rozłożyć,dzieci będa miały gdzie hasać, a my usiądziemy sobie pod drzewkiem i kawkę sie uraczymy, które moga a , które nie moga to sokiem;-)
co wy na to????
ja mieszkam w podgórzu, jesli propozycja wam pasuje to się umówimy co do szczegółów,,,
jaki termin i ile osób,,, ja jestem otwarta moj ogórd róznież więc wykazywać chęci

tylko odrazu mowię nie w tym tygodniu,,,ale może przyszły albo po 20????
A mamusią zdrowia dla maluszków niech jak najmniej rozrabiają i daja mamuską odpocżąc;-)
ja za spotkaniem tez jestem jak najbardziej,, słuchajcie a może macie ochotę spotkać się u mnie??? Ja mieszkam w domku jednorodzinnym mamy ogórd z piaskownica możan basen rozłożyć,dzieci będa miały gdzie hasać, a my usiądziemy sobie pod drzewkiem i kawkę sie uraczymy, które moga a , które nie moga to sokiem;-)
co wy na to????
ja mieszkam w podgórzu, jesli propozycja wam pasuje to się umówimy co do szczegółów,,,
jaki termin i ile osób,,, ja jestem otwarta moj ogórd róznież więc wykazywać chęci
tylko odrazu mowię nie w tym tygodniu,,,ale może przyszły albo po 20????
Mozi
MAMUŚKA BB
Ada fajny pomysl na spotkanie 
tylko mi pasowalby dopiero weeknad na przelonie lipca/sierpnia
w poprzednie mam gosci

tylko mi pasowalby dopiero weeknad na przelonie lipca/sierpnia
w poprzednie mam gosci
małgorzatkaa
mamusia Nikusi
Witam was dziewczyny:-)
Ja tez jestem chętna na spotkanie:-)
Ja tez jestem chętna na spotkanie:-)
oki, dziewczyny to dawać swoje propozycje i bedziemy się umawiać:-)
MAlutka- aty chodzisz do pracy , czy masz już wolne??;-)
ja juz na L4 jestem :-)
motylicaja
Fanka BB :)
moglabym sie doipsac do watku KRAKOW:???
reklama
witajcie...
dziewczyny nic się nie odzywacie kiedy chcecie spotkanko,,, wakacje za niedługo się kończą a my nic nie działamy,,,,!!!
Może przyszły tydzień wam odpowiada,,,,,????
Ja mam wolny wtorek , środę , czwartek,,,, więc czekam na jakies inwencje!!;-)
dziewczyny nic się nie odzywacie kiedy chcecie spotkanko,,, wakacje za niedługo się kończą a my nic nie działamy,,,,!!!
Może przyszły tydzień wam odpowiada,,,,,????
Ja mam wolny wtorek , środę , czwartek,,,, więc czekam na jakies inwencje!!;-)
Podziel się: