reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
uuuuuuuuu kusisz:-D szkoda że tak daleko mieszkam bo na takie pyszności na pewno bym się wybrała:-D (nie wspominając o wyborowym towarzystwie:-) )

Nie umiem przyjmować komplementów, więc powiem tylko "dziękuję".

Poddałam się po kolejnej kałuży na wykładzinie i ubrałam Patce pampucha. :baffled:

Hello:)
babeczki nadal w dwupakach ech... dzieciaki wiedzą najlepiej kiedy wyjsc ..podobno;-)

Color bravo ! w takim tempie to mała będzie siusiac w nocnik za 2 tygodnie! trzymam kciuki!

caroline widzisz - nie ma co sie stresowac wynikami! ja bedac w ciazy jak robiłam jakies badania to odbierałam w dniu wizyty ( bo w invicta wszystko robia) i nie stresowałam sie niepotrzebnie.

Kurcze a ja chuste dostałam w prezencie i oddałam innej kolezance,bo mi wogóle sie nie sprawdziła- tak samo mam jeszcze takie nosidełka na ciało szt.2 i moze mąż raz wyszedl z małym w tym nosidle ale bylo lato i mały się zapocił w nim,bo od ciała było mu gorąco a nozki chlodne...takie jakies niby pomocne ale u nas nie zdały egzaminu. mam dosyc lekki wozek i bez kłopotu wychodzilam. a karmienie zaliczalam nakrywając sie pielucha flanelowa i juz.
wydaje mi sie,ze w ciazy nosilam duzo kg wiecej i wystarczy- teraz mnie boli kregosłup od noszenia małego a mało go trzymam na rekach..

Wczoraj byłam w Tesco i jest promocja na body z dł. rekawem 3szt za 14,00 a bylo 20,00. Kupiłam więc na 9-12 i 12-18m i jeszcze taki słodki komplecik do spania - body i połsiochy:) uwielbiam Tymka ubierac w takie misiowe ubranka..sobie nowy szlafroczek i cos tam jeszcze...wyszlismy o 500zl lżejsi- masakra :(
i jeszcze dentysta był- męża, ja w lutym mam wizyte,bo zęby w stałej kontroli ale chce wymienic stare wypełnienie i może wreszcie zdecyduję się na aparat korekcyjny.

My dziś w domku, może wyjdziemy sie przewietrzyć.Tymkowi ząbek ładnie wychodzi ale gryzie dosłownie wszystko!

kusicie tu ciachami a ja chce do wakacji znów 36 rozmiar nosic,bo jak schudłam po ciazy to teraz dobralam- od lutego zaczne chodzic na jakis fitnes bo sama nie schudne:no:

O jeny,ale mam lenia...

Oliwia wstała ok 9 a ja razem z nią,ale się nie wyspałam.Młoda pobiegała i po 10 poszła spać a ja razem z nią.Zupełnie nic mi się nie chce.

cris pytałaś o łóżko dla małej.Mi się podoba te co ma Ritka bo jest w ikei i jeszcze takie czerwone,ale ono nie rośnie z dzieckiem.Te drewniane są śliczne,ale wydaje mi sie,że jest zbyt masywne do pokoju Oliwki i by brzydko wyglądało mimo,że jest ładne.
Po ślubie jakies kupimy,bo teraz z kasą ciężkawo.

iza fajne te zdjęcia dzieciaczków.Mam jeszcze pytanie.Czy w Waszej parafii spowiadają na każdej mszy?Pytam bo wybieram się do spowiedzi i pójdę do Maksymiliana...

minka powodzenia na targach :-)

Jak tam Maciuś i Tymuś?

Chciałam pójść z małą na spacer jak wstanie bo jeszcze śpi,ale śnieg zaczął padać.
Dzisiaj od 17 do 19 mamy te śmieszne spotkanie w poradni i jak będę miała dobry humor to się pouśmiecham i wyjdziemy, a jak nie to będę z tą kobietą dyskutowała...
Miłego dnia

hej koleżanki
chciałam tylko wpaść i sie przywitac , ja mam w domu awarię netu , więc nie zajrze do Was przed dłuższy czas...a w pracy też mnie nie mam bo wczoraj urlop a dzisiaj idę na zwolnienie, wczoraj miałam wypadek samochodowy , jestem po badaniach, jesteśmy cali , gorzej psychicznie sie czuję:-(. jak co to na telefon jestem osiagalna , może jakoś sie spotkamy jak bede na zwolnieniu. z checia sie troche pożal;e i odetrwę od tego wszystkiego w Waszym towarzystwie.bartdzo przepraszam , ze sie nie odnosze do postów , ale przyznaje bez bicia , ze nie czytałam od kilku dni ...musze uciekać ,pozdrawiam wszystkie mamusiee , brzusie i pszczołki.

witajcie

A ja dzisiaj od rana prasuję, nie lubię tego.

Dzisiaj się nawet wyspałam, mały zasnął wczoraj o 9 i obudził się o 8. Teraz też już poszedł na drzemkę.
Ivi jakbym widziała swoje sny przed porodem.
Emkajot chyba tydzień temu w realu były body (2 pary) za 3 zł, ale nie wiem czy jeszcze są. Ja uwielbiam kupować ciuszki dla małego. Tylko mąż mnie wyzywa jak kupuję kolejne spodnie, gdyż twierdzi, że małemu nie potrzebne jest 20 par spodni:-) czy bluz.
Marciaag lepiej nie dyskutuj z kobieta z poradni bo to nie ma sensu, ty jej nie przekonasz, ale tylko się zdenerwujesz i nie wiadomo ile tam będziecie. Ona ma swoje przekonania ty masz swoje i trzeba to uszanować.

ana dobrze,że jesteście cali.Ja ostatnio to przeżyłam i współczuję.

Moje dziecko pije mleko modyfikowane i aż mi gały z orbit wychodzą.
Kupiłam jej nestle waniliowe i je pije :-) czyli koniec cyca jest bliski :-)

reklama
Dzieńdoberek :-)

ivi - "hehe zobaczyłam że pisałaś w środku nocy i już myślałam że meldujesz że na porodówkę jedziesz" --- :-D wiesz co, pewnie jak nastąpi ta chwila to nie będę miała głowy, aby włączyć kompa :-)
"ja pół nocy śniłam o odchodzących wodach i innych tego typu cudach ale oczywiście małemu bardzo dobrze u mnie w brzusiu" --- a mi śniła się moja 6-miesięczna siostrzenica Natalka, która trafiła w niedzielę do szpitala z zapaleniem płuc :-(

Iza - myślę, że nie masz powodów do zmartwień, ja również zazwyczaj nie pamiętam filmu, jeśli obejrzałam go tylko raz :-) cieszę się natomiast, że miło się oglądało:tak:
"To co, wpada do mnie dziś ktoś na ciacho?" -- dziękuję za zaproszenie, ale zmuszona jestem odmówić. Po pierwsze, dopiero teraz przeczytałam... Jest już taka późna godzina, a ja muszę na pocztę jechać na Chylonię, aby złożyć reklamację na niedostarczoną przesyłkę, a tam zawsze mega kolejki. A później jadę co prawda na Witomino, ale do teściów, bo przyjeżdża siostra mojego A. z Warszawki.

Emkajot - zgadzam się, w Tesco można trafić na naprawdę fajne promocje. Z racji tego, że mamy je rzut beretem to jesteśmy w nim baaardzo często :happy2:
Ja również mam nadzieję, że uda mi się wrócić do mojego rozmiaru 38 :happy2: Bo 36 przy moim wzroście to może niekoniecznie, chociaż.... ;-)

Marta - Maciuś ma się chyba dobrze, właśnie przewala się w brzuszku :-)
Powodzenia na spotkaniu, no i w odstawianiu cyca :tak:;-)

Ana - ale mnie wystraszyłaś tym wypadkiem :-( Dobrze, że jesteście cali. Napisałabym do Ciebie chociaż smska, ale nie mam Twojego tel :-(
Trzymam więc za Ciebie kciuki, dbaj o siebie i odpoczywaj :tak:

Miłego dzionka

Do góry