Hello

babeczki nadal w dwupakach ech... dzieciaki wiedzą najlepiej kiedy wyjsc ..podobno;-)
Color bravo ! w takim tempie to mała będzie siusiac w nocnik za 2 tygodnie! trzymam kciuki!
caroline widzisz - nie ma co sie stresowac wynikami! ja bedac w ciazy jak robiłam jakies badania to odbierałam w dniu wizyty ( bo w invicta wszystko robia) i nie stresowałam sie niepotrzebnie.
Kurcze a ja chuste dostałam w prezencie i oddałam innej kolezance,bo mi wogóle sie nie sprawdziła- tak samo mam jeszcze takie nosidełka na ciało szt.2 i moze mąż raz wyszedl z małym w tym nosidle ale bylo lato i mały się zapocił w nim,bo od ciała było mu gorąco a nozki chlodne...takie jakies niby pomocne ale u nas nie zdały egzaminu. mam dosyc lekki wozek i bez kłopotu wychodzilam. a karmienie zaliczalam nakrywając sie pielucha flanelowa i juz.
wydaje mi sie,ze w ciazy nosilam duzo kg wiecej i wystarczy- teraz mnie boli kregosłup od noszenia małego a mało go trzymam na rekach..
Wczoraj byłam w Tesco i jest promocja na body z dł. rekawem 3szt za 14,00 a bylo 20,00. Kupiłam więc na 9-12 i 12-18m i jeszcze taki słodki komplecik do spania - body i połsiochy

uwielbiam Tymka ubierac w takie misiowe ubranka..sobie nowy szlafroczek i cos tam jeszcze...wyszlismy o 500zl lżejsi- masakra
i jeszcze dentysta był- męża, ja w lutym mam wizyte,bo zęby w stałej kontroli ale chce wymienic stare wypełnienie i może wreszcie zdecyduję się na aparat korekcyjny.
My dziś w domku, może wyjdziemy sie przewietrzyć.Tymkowi ząbek ładnie wychodzi ale gryzie dosłownie wszystko!
kusicie tu ciachami a ja chce do wakacji znów 36 rozmiar nosic,bo jak schudłam po ciazy to teraz dobralam- od lutego zaczne chodzic na jakis fitnes bo sama nie schudne