reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

hehe dzięki dziewczynki za wspieranie na duchu :-) ja obiecałam sobie że narzekać nie będę i ogólnie to staram się dotrzymać słowa.. ale takie nocki które mnie męczą są po prostu.. męczące ;-)

ale co tam, wlaśnie poprawiam sobie humor... właśnie bezy suszę w piekarniku :-D:-D na moją wagę i tak nic nie poradzę, więc co tam ;-);-)

reklama
Witam mamuśki z Trójmiasta!
Mam nadzieję, że przygarniecie mnie do swojego grona ;)
Jestem mamą 11 miesięcznej Amelki. Mieszkamy w Gdańsku.
Pozdrawiam!

W końcu moje dziecko usnęło...

Witam nową koleżankę...
Cris ja już wyglądam na jak ten pan na zdjęciu i na dodatek czuję się jak emeryt.

ivi mniam mniam bezy :-)

anja to może będzie synek :-)

Wczoraj pojechałam sama za zakupy wróciłam do domu,a Grzesiek z Oliwą sprzątał.Marudziła przed pójściem spać,ale obyło się bez większych problemów.
Dzisiaj od rana znowu jest na posterunku i wymyśla co się da żebym się nie nudziła.
Teraz śpi a ja mam chwile na BB.
Czekam na kuriera-właśnie przyszedł jak pisałam posta :)
No to zabieram się za pakowanie przesyłek :)
Miłego dnia

czesc kobitki, ja juz po kontrolnej wizycie u pediatry. poki co musimy czekac-bo na razie ma pelno cech wczesniactwa. zle napiecie miesniowe, asymetria i nie otwiera oczu. no coz-juz to kiedys przerabialam hihihi mam wprawe.
PRZYTYLA MOJA KOBITKA 2410g. mega fajnie.

podczytuje ciut, co tam u Was i troche sie martwie o Caroline. czy wszystko z nią dobrze? mnie dzis bardzo boli podbrzusze po cesarce. chyba za duzo dzwigam.

czy ktos ma jakas fajną diete? musze zrzucic z 13 kg:(

Dzien dobry a właściwie popołudnie dobre:)

Biedne dwupaczki ale to już koncowka i bedziecie zaraz tucic swoje malenkie skarby!
Jaśminka pieknie przybiera ! Buziaki dla malusiego kurczaczka! A z tych cech przeciez wyrośnie:) WildWind -Musisz się oszczędzać ,bo sie jakies fatalne zrosty porobią albo przepuklina:wściekła/y: a Ty zapewne zasuwasz jak z motorkiem:szok:

Anja słyszałam od znajomych ,ze druga ciąże szybciej widać niz pierwszą - i byc moze tak własnie u Ciebie:-D Wazne,ze zdrowo rośnie i rozumiem,ze mam kibcowac na chlopca:tak:

Hej Aredzimska:)

My byliśmy dzis na spacerku i na poczcie wysłac paczke z allegro, jakies małe zakupy i teraz odpoczywam a mały bawi sie na kocu na podłodze. Koty spia, mąż w pracy. Z obiadem poszłam na łatwizne i kupiłam mrozonkowa grzybowa i na wczorajszy rosół wrzuciłam. A i zdązyłąm zrobic dwie pralki i zmywarke hihi- uwielbiam ergonomie pracy w domu :-D cud maszyny.
No i zeby było miłó kawka i czekoladka ( kupilam jakies sezonowe milki z budyniem waniliowym a druga z chrupiacymi orzechami) no i chyba dieta pod koniec zimy bedzie ;)

Pozdrawiam cieplutko!

Ostatnia edycja:
Beata - zazdroszczę zmywarki, przydałaby mi się, albo jakaś Marysia co by za mnie zmywała. Ja w zamian mogę poprasować, bo bardzo to lubię :-D

Byłyśmy z Moniką (Hausa) i Frankiem w Mindze. Dzieciaki się wyszalały, było robienie ciastek ze Szczurkiem, potem dekorowanie tychże, mamuśki się ostro naplotkowały :-p Ogólnie same pozytywne wrażenia. Monia - dzięki za cynka!

A odkąd wróciłyśmy do domu to Petunia biega i pyta o wszystko "cio to? cio to?" Podłapała chyba - jestem mega szczęśliwa i oczywiście po raz setny z bananem na twarzy odpowiadam - guzik :-D Nawet kupsko w majtkach zamiast w pampersie nie zepsuło mi nastroju :happy2:

Dobrze Aniu że Jaśminka tak ładnie przybiera na wadze. A Ty zrzucisz szybko jak sie będziesz tak krzątać dookoła dwójki dzieci...

Ostatnia edycja:
o matko dziewczyny!! szok, instruktorka przegoniłamnie do Pruszcza i spowrotem, przez Gdańsk na Orunie:szok:aaa, godzine jeździłam i nikogko nie zabiłam:-pjak wysiadłam z samochodu, to musiałam, sobie batonika czekoladowego zjeść, tak mi cókier spadł, że ledwo szłam:szok:

anja: ja taki brzuch miłam z chłopakami;-)dobrz,ze miewasz się ninajgorzej :tak:

wild: za rok wszystko sięwyrówna :-)póki, co trzymamkciuki, za postępy Jaśminy.

iza,hausa: tosię penwie naplotkowałyście:-p

marta: ja takciągle mam włosy :-p
ivi: bezy mniam, ja właśnie ze sklepu z bezami wróciła, bomnie jakaśochota taka naszła:happy2:

dobra spadam na pyszny obiadek:cool2:

Cris - aaaa od razu Cię na głęboką wodę rzucili? :szok: Widocznie masz dobrą rękę do kierownicy :tak::-) Nie dziwię się, że stresik miałaś.

Na bloga wrzuciłam malutki reportaż z Mingi.... Monię i Franusia Wam przedstawię jak dostanę od niej pozwoleństwo :blink:.

Iza jak super ,ze cio to? bosko! Tymus juz podłapuje mamamaa i stara sie wymawiac:) to jest takie cudowne ,ze az mam łzy w oczach.

Mama w boju - pieknie! zuch kobieta! orunie - bo tamtymi drogami masz egzamin wiec chca Ciebie oswoic. Ja po pierwszej jezdzie byłam mokra jak dziwka na spowiedzi :-D a kocham jezdzic i moge cale zycie :) jak jedziemy w trase to w wiekszosci ja prowadze az nie padne.

Kurde niech juz bedzie cieplej to i ja bede dupsko ruszac dalej i moze z Wami sie spotkam :)

reklama
hey
W Mindze było fajnie tylko musiałam strasznie biegać za Franiem, był prezydent Gdyni z żoną i synkiem.
Iza mój mały padł już koło Batorego, po schodach pomógł mi jakiś młodziaszek:-)
Miło było Cię poznać, a Pati to taki aniołek. Super, że mówi. Dostałam od Ciebie wiadomość, ale nie mogę jej odczytać. Oczywiście zdjęcia możesz umieścić tylko wybierz takie gdzie ładnie wyszłam :-)

Wildwind świetnie, że Jaśminka tak przybrała na wadze.
Mamo w boju to ładną miałaś przejażdżkę:-)
Pozdrawiam Was wszystkie
Karolcia trzymaj się już naprawdę niedługo.

Do góry