Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dosyć że to zimne to jeszcze z kawałkami czekolady było
Ale z ta kiełbasą z grilla to dobre ;-) Mój Robert jest kucharzem i tylko czeka aż coś będzie mógł ugotować dla małej :-) już by chciał żeby wszystko jadła;-)
A największą radochę ma gdy mała obsra się po pachy i trzeba ją zanieść pod paszki pod prysznic
Denerwuje mnie tylko że ma głupawe pomysły i cieszy go gdy mała się złości... a to jej położy swoją (brudną!!!) skarpetkę na buzię, a to włoży do noska wąsa z kota-maskotki żeby ją połaskotać, a to da jej do polizania coś niejadalnego dla niej.... nigdy nie wiem co jeszcze głupiego mu przyjdzie do głowy

Co do "na pewno jest głodny" to ja też to znam. Od jakiegoś czasu usiłuję wpoić mojemu mężowi, że dziecko może przez jakiś czas NIE BYĆ głodne:-)
.
.
ale miałam strach hehe pojechałam na zakupy on był z małą na spacerku , potem poszedł do domu i dał jej butle żeby nie zaczęła mu płakać
trochę się z tą butlą pośpieszył bo po godzince byłam z powrotem i chciałam dać jej pierś
ale co tam ważne że mała była cała
bo po sposobie w jaki chciał ja kąpać to miałam obawy co wymyśli 
moj Łukasz puszcza małej muzyke hard corową nie wiem czy to sie jej podoba
od przewijania się jakoś wymiguje ale wczesnie rano pierwszy do niej wstaje, czasami zabiera ja do kuchni i robia mamie śniadanko:-) kiedy mama smacznie śpi