• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kolczyki

reklama
Wtedy, kiedy dziecko już samo powie, ze jest gotowe i chętne na kolczyki i chce je mieć, czyli jak będzie mieć kilka lat.

Po co robić małemu dziecku kolczyki? Pytając w jakim miesiącu to zakładam ze dziecko nie ma nawet roku. Taki maluch nie czerpie żadnej satysfakcji z tego ze je ma, bo tego nie rozumie. Odłóż ten moment na później, a teraz poprostu daj mu spokój w tej kwestii :)

Wtedy, kiedy dziecko już samo powie, ze jest gotowe i chętne na kolczyki i chce je mieć, czyli jak będzie mieć kilka lat.

Po co robić małemu dziecku kolczyki? Pytając w jakim miesiącu to zakładam ze dziecko nie ma nawet roku. Taki maluch nie czerpie żadnej satysfakcji z tego ze je ma, bo tego nie rozumie. Odłóż ten moment na później, a teraz poprostu daj mu spokój w tej kwestii :)
u nasto było dopiero na studiach 😂

Są kraje gdzie przekłuwa się uszy dzieciom jeszcze w szpitalu, zaraz po porodzie. Nie popieram tego, ale co kto lubi. To jest wybór matki i możecie go potępiać ale skoro pyta to dajcie jej jakąś radę.
Ja przekłułam córce jak miała 3 lata bo sama chciała. U kosmetyczki, kolczyki były ze specjalnego materiału. Już nie pamiętam co to. Później zmieniłam na złote.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry