reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
Ja tez tak czasem do siebie gadam. Coś nam Bialystok sie rozproszył- Moniki nie ma, zużaczka, Betty, Tuski, Agak...Mania walczy z karmieniem a ja sie nudze...głowa mnie boli i przeglądam sobie nowalijki w internecie.
Gosik jak migrena?

Jeszcze ja jestem :)

Tak sobie pomyślałam, że ja straszna świnia jestem :( Zamieściłam ogłoszenie, że mam do oddania kilka rzeczy, a Was nawet nie zapytałam czy którejś z Was coś z tego się nie przyda ..... Polookajcie na giełdzie może coś, komuś :)

Pozdrówka!

Mania jeszcze raz gratulacje i naturalnie 100 róż od wirtualnych forumowych białostockich ciotek- dla ciebie i Mikołaja!!!!

flowers00e166ob.jpg

dziewczynki ja na chilkę do was, Kalinko asiołku wiem że wy macie kontakt z zuzaczkiem co u niej??? nic sie nie odzywa, zasadźcie jej kopa od mam sierpniowych jeśli macie z nią jakikolwiek kontakt

Hehehehehe gaga dobra jesteś :D A Ty coś też nas ostatnio zaniedbujesz.... Kiedyś zaglądałaś :)

Dziewuszki, jestem na etapie planowania chrzcin :) Możecie mi poradzić w co ubrać malucha pod koniec kwietnia i gdzie kupić coś gustownego. Wszelakie tiule i atłasy odpadają :) Nie wiem jakie sa obecnie "trendy" bo nie pamiętam już kiedy byłam na takiej imprezie :)

Pozdrówka !!

reklama
Witajcie Mamuśki!
Jesteście Kochane, dziękuję za życzonka i pamięć. Szczególne ukłony i wielkie podziękowania skaładam Kalinie! Kalinko jesteś Aniołem!!!
Mam chwilkę czasu bo mały śpi. Mam ogromne problemy z karmieniem, mały nie chwyta brodawek, muszę używać takich kapturków, choć nie wiem czy to jest dobre, ale jak narazie jedyne wyjście. Mikołaj nie najada się, niby je ponad godzinę i ciągle płacze i przebiera języczkiem, czyli ciągle chce jeść. Kończy jedną pierś zaczyna drugą, i dalej płacz, kręgosłup mi siada. Nie chcę go dokarmiać sztucznym mlekiem, bo boję się, że się od piersi odzwyczai. A jak cudem zaśnie to śpi ok. 5-6 godz. nie wiem czy go budzic czy nie?
CO ROBIĆ??????
Oto mój synuś:
obraz0265lx.jpg

obraz0274pg.jpg

Do góry