reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Co do Jonatanka to nie ma się co dziwić że taki radosny - skoro Mama jest oazą spokoju i pogody ducha. Tusia cieszę się że u Was wszystko ok - zazroszczę Ci że Twoja panna taka duża już. JAk ja bym chciała żeby Patryk był taki duży i samodzielny ale na to z pokorą musze poczekać. Jutro jedziemy na wazenie okaże się czy same zupki coś pomogły w zdobywaniu wagi. No i mam pytanie czy to normale że jak zaczęłam podawać zupki to nagle Patryk robi raz dziennie kupę ale dużą a nie co chwilka w pieluszce kleks? A może za mało je?
Żużaczku gdzie jestes??????

reklama
He, he....jak każde dziecko Jonatan ma dobre i złe dni...AKURAT na tym zdjęciu taki wesolutki, róznie bywa, zwlaszcza teraz jak mu zeby ida... :D
Co do mnie...tez różnie bywa...smutki mam i ciemne doliny, jak na przykład ta z urodzeniem Jonatanka...ale chyba pasuje do mnie taki kawałek z Christie z samotnej wiosny :szła przez życie tak, jak się idzie przez moczary i przez świeżo zaoraną ziemię czy przez rzekę, pogodnie i niecierpliwie, aby w końcu dojść do wytkniętego celu, gdziekolwiek on się znajduje… ;D

Cześć dziewczynki, kaszel mnie męczy, więc nie śpie od piątej. A poza tym ssie mnie w żołądku i mdli troszkę, więc chyba wszystko jest ok. Miłego poranka!

Witaj Gosik, jakie plany na dziś? ja jak zwykle: smażenie nalesników, obiad, sprzatanie, prasowanie ( wielka góra) i jeszcze chce poczytać cos..może się wyrobię. ;)

halooo!

Tu ja w zastepstwie mani- URODZLA DZIDZIUSIA W PONIEDZIAŁEK!!!
Wielkie gratulacje! Waży 4900 mierzy 63 cm i nazywa się Mikołaj. Witamy mamusie i Mikołajka, wszystkiego najlepszego!
Mania dziś wróciła ze szpitala, miała cesarke po 3 wywołaniach, dzidzius i mama czuja sie dobrze. ;D ;D ;D

GRATULACJE MANIA!!!!!!!!!

Też myślę o tym, żeby syna nazwać Mikołaj, po dziadku :laugh:, ale i tak pewnie będzie dziewczynka :laugh:
A dziewczynkę chciałabym nazwac Emilka :)
Coraz lepiej sie czuję, tylko kaszel męczy. A gdzie Mania rodziła?

Gratki dla Mani !!! ;D Dorodnego facecika powiłaś kobieto  ;D

A tak na marginesie.... Co my w większości takie "cesarkowe" ? Czyżby kobiety zaczęły tracić zdolność naturalnego rodzenia? hehehehehehhe

Gosik super, że wychodzisz z choróbska :) Trzymaj się ciepło i życzę duuuuuużo zdrówka! No i jak najszybszego kopniaczka bo pewnie nie możesz się doczekać :)

A to mój "dalmatyńczyk" kochany :)

zdjcie0097oe.jpg

reklama
Do góry