reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Nie ma szans na zdjęcie. Syn oświadczył że wygląda jak czubek i nawet ojcu sie nie chcial pokazać. ;D
Do czapki z daszkiem przyczepiłam antenki na końcu piłeczki pingpongowe jako oczy slimala, do koszuli w palmy doszyta muszla z brystolu...Wychowawczyni go sterroryzowała i musi wystapić jako slimak, pociesza sie, że kumpel jest czapla i ma dziób. ;D

reklama
Gosik super, że czujesz już ruchy maleństwa :D Kapitalne uczucie  :) Ja te pierwsze kopniaki miałam zarezerwowane tylko dla siebie, bo jak tylko mąż kładł rękę na brzuszku mała zamierała jak zaklęta  ;D Jak myślisz to facecik czy babeczka?

Ale mam dziś energii :D A to z trzech powodów :) Po pierwsze spałyśmy dziś do 11-tej :) Po drugie wyszło słoneczko :) A po trzecie i najważniejsze ..... Karmiłam dziś moje Tusiątko deserkiem i coś mi nagle skrobnęło w łyżeczkę :) To ja paluchy małej do pyszczka ...., a tam dolna lewa jedyneczka :D Ale numer :) W życiu bym się nie spodziewała zęba tak wcześnie. Może i była ostatnio jakaś nieswoja, ale bez przesady :) Jak taka prosta rzecz może kobietę uskrzydlić :D:D:D:D:D

Bardzo optymistyczne pozdrówka mamusie i brzuchatki  :laugh:

WIOSNA IDZIE WIOSNA !!!!!!

I tak trzymać Kalinka !!

Ostatnio nasza Pani doktor powiedziała, że jej córce pierwszy ząb w 9 miechu dopiero wylazł :) Już się z mężem doczekać nie mogli heheheheh

No nie....nie zalamuj czlowieka. Mój rycerz ma prawie 6 miesięcy i ani widu...a gryzie co popadnie, najchetniej mój palec. :laugh:

Chce żeby szedł do przodu. :D Żeby jadł, siedzial, chodził, bałaganił, zaglądal co w trawie piszczy.Chce chodzic z nim na spacery i pokazywac mu kwiaty, ptaki, kamyczki. Głaskac psa. Łapać piłkę. Odwiedzic babcie, chlapać sie w strumyku. Popróbowac jak smakuje świezo zerwana truskawka. Tego chcę, minia, chcę mu dac ten kochany , stary świat w prezencie jak pudelko czekoladek marki "Pan Bóg Dał· Nam Coś Cudownego. ;D

reklama
mieszkanko ogarniete... pudełka opanowane....krzyzyki sie wyszywają bo Wielkanoc za pasem.
minia gratulacje zębista!!
gosik polaskocz ode mnie małego kopniaczka :D
kalina.... Pratchet cos wie na temat znikajacych skarpet ;D... a własnie... wczoraj kupilam najnowza ksiazke pratcheta "ostatni kontynent"... slinka mi leci ale najpierw musze skończyc pocztówki na Wielkanoc

Do góry