reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

:):):):) O w mordę, ojciec z aparatem :):):):)

img0020medium0pp.jpg

reklama
Hej! Muszę wam się pochwalić, ze Mikołaj już ssie prawą pierś i to całkiem nieźle, choć najczęściej przy cycy zasypia, potem budzi się głodny i wrzeszczy w niebogłosy. mały problem mamy z przystawieniem się dol lewej cycy ale jakoś pomału idziemy do przodu, raz nie wyjdzie drugi ale za trzecim triochę possie. A mama jaka szczęśliwa. Tylko nie wiem dlaczego po ok. godzinie karmienia piersią moje dziecko dalej jest głodne, bo jak wczesniej pisałam po oderwaniu go od cycy od razu krzyczy. Dziś w nocy dał nam popalić, ale daliśmy smoka i było ok. Mam nadzieję, że smok nie zaburzy nam dotychczasowej pracy i starań o karmienie piersią.
Żużaczku pocztówki bajeczne! Minia Majka ma piekne oczęta!

Super mania !! Wytrwałości życzę !!  :laugh: ...... Majka to Asiołka jest :) I to ona jest włascicielką piękniastych ocząt :)

Żużaczku ja Cię szczerze podziwiam za te hafty. Mnie krew by zalała po 20 minutach. W szkole kiedyś miałam ambitny plan zrobić na drutach sweter .... potem zeszłam na szalik, a skończyło się na opasce na uszy :) Nie to żebym nie miała zdolności manualnych .... po prostu cierpliwości brak.

Agak jak tam oko męzusia? Może potrzebujesz namiarów na dobrego okulistę?

Asiołku chcesz kota to ja ci swojego oddam gawrona oddam :) Gratis dodam jakiś środek na nerwy. Mój kocur strasznie upierdliwy jest :)

Gosik !! Jak tam?! Co tam ?!

A my sobie wpylamy kaszki i deserki, łazimy na spacerki i wogóle fajno jest bo już w powietrzu wiosnę czuć:) Tylko te psie kupy ....... heheheheheh

Dziewuszki jak nauczyć Małego pić z butli? Mam problem bo nigdzie wyjść nie mogę bo on je co 1,5 godz nawet do Kościoła nie chodzę bo bym nie zdążyła. Mam po Izce butelki Aventu (nie chce) mam nowe butelki Nuka też nie chce. JAk daję mu zupkę albo sinlak łyżeczką to jest ok je. Ale on ani mojego mleka z butli ani sztucznego ani soczków normalnie nic nie chce:( I tak np daję mu zupkę zje cały słoiczek ale popić nie mam jak mu dać. Kaszek przecież mu nie będę naokrągło dawała bo się roztyje. Aha no i jeszcze dwa pytania pierwsze czy to możliwe żeby od ćwiczeń było mniej mleka i drugie w jakim wieku dzieciaczek pewnie siedzi bo Patryk jeszcze leci na nos albo na bok a siedzieć uwielbia.

Żużaczku dzieciaczek jak marzenie ale Ty mi powiedz gdzie takiego futrzaka kupić - praktyczna sprawa przy małym bo jak padnie to się nie pobije :)

Minia córcia śliczniutka i super minka do aparatu - mój nie zwraca uwagi na lampę:)

Mania super wiadomość walcz dalej a będzie dobrze. Z uspokajaczem to różnie bywa. Patrykowi nie zachwiał ssania ale znam dzieci które przestały z tego powodu ciągać cyca.

Co do męża oka jest duża poprawa dzieki Bogu. Okulista powiedział że to mogło się tragicznie skończyć - może to dotarło do mojego największego dzieciaka:)

Gosik jak tam kopniaczki? Odezwij sie kobietko:)

A tak wogóle to Izka strasznie mi męczy Patryka ciąga go przekłada z brzucha na plecy i na odwrót już nie wiem co mam zrobić z tą dziewuszką. traktuje go jak lalkę. Wszelkie próby odgonienia jej od niego zawodzą a ja nie mam czasu ciągle z nimi siedzieć.

No nic pozdrawiam serdecznie

Agak wątpię żeby ten Twój największy dzieciaczek coś zrozumiał :) Mój mężuś kiedyś połamał sobie na rowerze prawy obojczyk. Musiałam go karmić, myć itp. No i ..... nadal jeździ jak wariat ;)

Pozdrówka!

Kopniaczki coraz częściej :) Mój mąż wczoraj stwierdził, że czuje jak się dziecko rusza, a to była tętnica poprostu ;D

agak tą skóre kupili tescie w Kiermusach.

od wczoraj szlag mnie trafiał. Monitor wysiadł i nie miałam kompa :mad:. Dwa lata plazma pochodzila i dupa. Dzis powieziemy do naprawy bo na gwarancji jeszcze dzięki Bogu). Dzis Tomek skoczył do Suprasla do mojego ojca i porzyczylismy od niego stary ekran.
Wczoraj była u mnie Kalinka na herbatce (niespodziewanej). POplotkowałysmy sobie i od razu lepiej.
Jaja jak berety. Tesciowa sie do mnie nie odzywa... sama nie wiem czy się cieszyc czy wk.wiac ;D ;D
Najśmieszniejsze jest to, ze oboeje z mezem nie wiemy o co chodzi ;D ;D ;D. A ja stawiam na KLIMĘ... BUHAHAHAHAHAHA

reklama
Do góry