Dziewuszki jak nauczyć Małego pić z butli? Mam problem bo nigdzie wyjść nie mogę bo on je co 1,5 godz nawet do Kościoła nie chodzę bo bym nie zdążyła. Mam po Izce butelki Aventu (nie chce) mam nowe butelki Nuka też nie chce. JAk daję mu zupkę albo sinlak łyżeczką to jest ok je. Ale on ani mojego mleka z butli ani sztucznego ani soczków normalnie nic nie chce

I tak np daję mu zupkę zje cały słoiczek ale popić nie mam jak mu dać. Kaszek przecież mu nie będę naokrągło dawała bo się roztyje. Aha no i jeszcze dwa pytania pierwsze czy to możliwe żeby od ćwiczeń było mniej mleka i drugie w jakim wieku dzieciaczek pewnie siedzi bo Patryk jeszcze leci na nos albo na bok a siedzieć uwielbia.
Żużaczku dzieciaczek jak marzenie ale Ty mi powiedz gdzie takiego futrzaka kupić - praktyczna sprawa przy małym bo jak padnie to się nie pobije
Minia córcia śliczniutka i super minka do aparatu - mój nie zwraca uwagi na lampę
Mania super wiadomość walcz dalej a będzie dobrze. Z uspokajaczem to różnie bywa. Patrykowi nie zachwiał ssania ale znam dzieci które przestały z tego powodu ciągać cyca.
Co do męża oka jest duża poprawa dzieki Bogu. Okulista powiedział że to mogło się tragicznie skończyć - może to dotarło do mojego największego dzieciaka
Gosik jak tam kopniaczki? Odezwij sie kobietko
A tak wogóle to Izka strasznie mi męczy Patryka ciąga go przekłada z brzucha na plecy i na odwrót już nie wiem co mam zrobić z tą dziewuszką. traktuje go jak lalkę. Wszelkie próby odgonienia jej od niego zawodzą a ja nie mam czasu ciągle z nimi siedzieć.
No nic pozdrawiam serdecznie