reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Mania, juz wrócilismy. Bylismy na ulicy Brzozowej u Nazaruków- taki gadatliwy Alek Nazaruk, znasz?Ma zone Bialorusinke, Oksana, fajna dziewczyna, dwojk a maluchów, synek Daniel jak Moj Jonatan, roczny i coreczka Diana 6 lat.
Podjelismy smacznistego kuraka i sałatki i Fil wymierzył kuchnie, bo będzie im robił.
Piekna droga z powrotem, w ciemności, dzieciaki chrapały a my z Filem gadalismy...powiedzial, że chętnie spotkałby sie z wami w czekoladowni, on nie boi sie kobiet ;-)
Światła domów, światła gwiazd, lasy, pola, wszystko ciemne, Kleszczele i Bielsk, potem znów w lasy...70 km ode mnie ta czeremcha.
teraz nocka przed nami, w kuchni stos kotletw i stos zrazów, sernik korzenny z jabłkami, tort...jutro impreza urodzinowa Jonatanka, ale w wersji Old, sami seniorzy w goścach- dwie strony dziadków, dwie prababcie i zaprzyjaxnione małżeństwo emerytów. Kalina i jej mąz zabawia starszych państwa i serwuje jedzonko. Nastawiam sie na ciekawe plotki, pikantne historyjki iodgrzewane kawały.
Znając zycie mój ojciec łapnie Piątego elefanta i zabuja sie w fotelu, mama pobawi Jonusia, a babki beda gadac...gadac...:-)
Milego wieczorku i wcale nie zazdroszcze wam czekolady, ale spotkania i owszem, tak, nastepny raz bedzie ze mna!

reklama
Kalinko a ja jadłam lody waniliowe, czekoladowe i truskawkowe i do tego mialam dwa wafelki i malusia czekoladke i baaardzo mi smakowalo
to dziewczynki to kiedy nastepne spotkanko?

tylko nie za tydzien prosze...Joasiah, lody....coś co trawie tylko w stanie cieplym. jestem zmarzluch, od lodow boli mnie gardlo. Ciepła, gorąca substancjajak najbardziej...ech...rozpalamy wlasnie ominek...mam earl greya i moherowe skarpety w kolorze wściekłego szafiru...babcia mi zrobiła....jestem Moher hehe

Żużak jeszcze raz dziękoooowa za lizaka :-) Mąż zachwycony powiedział, że da mi tylko nadgryźć ucho :-p Dziecko oglądało z zainteresowaniem i dało lizakowemu misiowi całusa :-)

ooo może się umowimy gdzies około 21 tego?
poswietujemy troche moje urodzinki ;) zartowalam
Kalinko ja tez zmarzluch jestem ale lody byly przepyszne taiego smaku truskawki to ja nie jadlam mniam mniam

No i nie wiem co mi jest. pojade chyba do lekarza sie osluchac, jakas przczyna temp. musi byc.

21go nie wiem jak będzie z czasem - mam 4 makijaze slubne do zrobienia

Żużaczku, jeszcze raz pięknie dziękuję za koszulkę. Heh, trochę krótka, ale mam nadzieję, że jak pozbędę się brzucha, to się wydłuży :tak:
A do lekarza to Ty się przejdź, bo faktycznie, skoro tobie tylko było zimno, to może być poczatek jakiegoś choróbska.. tfu tfu
Fajnie wczoraj było. Mam wrażenie, jakbyśmy się znały długo, długo...
Strasznie słodko mi było:-D Nie wiedziałam, że dla takiego pazerniaka na słodkosci jak ja, coś może byś baaardzo słodkie:rofl2:
Joasiah, bardzo ładne zdjęcia, niby pozowane, ale sporo w nich taturalnego wdzieku:happy2:
Gosik, po tobie to wcale nie widać, ze urodziłaś dzidzię niedawno. Brawo! Pozdrów Zosię!
Na 21, to ja się nie piszę. Mam imprezkę z pracy.

Niestety Kalinko, nie kojarzę ludzi, może moja mama? Jako miejscowa nauczycielka, zna prawie wszystkich, może przybliży mi kto to. A niby czeremcha nie taka duża?????Żużaczku, no nieźle nieźle, 4 makijaże, hoho. Co z tą temp., skąd się przyplątała?????

reklama
Anetko mi tez trochę było zimno bo mi wiało po plecach tam drzwi były otwarte, ale raczej nie z temperatury tylko ze ja tez taki ciepłolubny czlowiek jestem

Do góry