• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
A mnie najbardziej wkurza, że ci lekarze którzy państwowo przyjmują są opryskliwi i beznadziejni, w swoich prywatnych gabinetach są mili i nagle im się chce chcieć :wściekła/y:

reklama
Haaaa.... w grudniu ide do pracy. od 10go do 24 włacznie. po 9 godzin dziennie, soboty i niedzielki. Ale się cieze. ominie mnie sprzatanie swiateczne. HUUUUURRRAAAA. W tym czasie mój malzonek będzie sie udzielał jako niania wiec cała kasa DLA MNIE
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Będe się mogła "odhawkać" po światecznym kupowaniu

Masz na razie przepis na kotlety z tunczyka, tamte musze przepisasc...nie chcialo mi sie wczoraj, do 21 rysowalam do szkoly dekoracje..teraz przyszlam i padłas, jak u Sienkiewicza Litwin.
Kotlety z tunczyka robi się tak

- dwie puszki tunczyka. rozdrobnionego
- jedna szklanka suchego ryżu nieugotowanego
-jedna cebula drobno posiekana
- dwa ząbki czosnku drobno zmiażdżone
-sól pieprz do smaku
- dwa jajka surowe
- sucha bułka tarta

Jak robić? Ugotowac ryż w osolonej wodzie z odrobinką oleju aż będzie pulchny
i sypki. Wymieszac z tunczykiem, z jajkami, z cebula, czosnkiem, przyprawami, dodać
tyle bułki tartej, aż nie będzie rzadkie i uformuj z tego kotlety i usmaż.

czuję się chwilowo nie czynna...siedze i czytam beznadziejny glamour, tak dla relaksu, az sama sie chichram....nic mi sie nie chce, ledwie uspilam Jonatana i nich się nie wazy wynurzac z wózka przed godziną. Niech nikt do mnie nie mowi i nie podchodzi. Tak odreagowuje 7 godzin lekcji w tym dwie proby kota w butach.
Bleeeee........

Żużaczku, a co będziesz robić? Ja nienawidzę pracować w weekendy, a niestety bardzo często pracuję. Ale rozumem, że jesteś wygłodzona pracowniczo;-)

kalina serdeczne dzieki!
gosik wygłodzona, to mało powiedziane. Co będe robić? Będe pracowac w mojej perfumerii - zapraszam marionaut na przeciw Kina Pokoj.

Własnie nakupiłam stos serwetek do decu. na aukcjach internetowych, za całe 16zł az 11 wzorów - cudne. teraz czekam na wieszaczki i az mąż wytnie mi deseczki - chc zrobic takie deseczki na kalendarz i na karteczki do zapisków.

A Witoń ma guza na srodku czola - -nie wyhamowal przed ścianą.. buhahahaha..

maleńki śpi.
Fajna ta madzia...noworodki maja takie rysy " dorosłe", jak stare babcie...potem obrastaja tłuszczykiem i pulchnieja, ale Jonatan tez był taki staruszeczek, jeszcze bardziej, bo wczesniaki sa chude...ani grama tłuszczyku na patyczkach nóżek i rączek. Pampers siega po pachy...w czapeczkach i rekawiczkach leża...tak sobie wspomniałam.
Już za nami. Już spi niuniek w mojej pościeli w roże, flanelka go grzeje.
żużak chce do pracy, a ja dzis miałam dość swojej. Ale po gorącej kapieli i krokietach teściowej odżyłam.
U nas dzis deszcz zmył narnijskie sniegi, znowu szaro i buro, chlapanina.
Chłopcy podziebieni, prowadze ich jutro do lekarza, Jonatan na szczepienie...oglądam sobie Ani mru mru na pociechę, Nasz klient nasz pan, bardzo pocieszne, bardzo.
Co do poruszanych przez was, drogie koleżanki, kwestii:
- najlepsza zabawa Jonatana wyrzucanie skarpet z kosza na skarpety.
- serwetki do decu azaliz się nie rwa przy naklejaniu? Żużaczku wypraktykuj, ja będe druga .
- Lidka, a co porabialiście w szwajcarii? Praca czy rodzinny pobyt turystyczny?
- i w ogole pocieszył mnie znajomy muzyk, że jak podpiszę mu w sobote papiery do zaiksu ( jako autorka tekstów) to dostaniemy po 800 zl na osobe za tantiemy. Hurrra! Będe miala na prezenty świateczne!
No to optymistycznie żegnam...papa

reklama
kalina rwa sie & wycina też. Zalezy od efektu. brzeg mozna laserunkowo wykonczyc akrylem ale trzeba dodac do farby specjalny "opóźniacz" bo inaczej nie bedzie sie dobrze rozprowadzał.Przyklejac (serwetkę) mozna nawet na białko jajka. Co dwie warstwy lakier sie lekko sciera bardzo drobniutkim papierem sciernym......kpiłam nastepne serwetki... jejku jakie sliczne.....
139497950
137882983
136973948
136973040
137902005
136976013

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry