reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Dziewuszki, gdzie można kupić niedrogie silikonowe formy do pieczenia? Któraś z Was już pisała, ale nie chce mi się wertować całego wątku pół roku wstecz :-p
Te na Allegro to jakieś kosmiczne ceny mają .....

reklama
ufff... robilismy przemeblowanie w salonie. Przenosilismy regał na przeciwległa sciane... dzis daruje sobie ćwiczenia:-D:-)

Wiecie co? Ja chyba wolę jak moje dzieci są w domu, bo jakaś taka spokojniejsza jsetem i mniej zalatana.:eek: :confused:
Dzisiaj spędziliśmy z młodym ponad pół dnia w szpitalu na cystografii - kontrola czy się poprawiły po zabiegu refluksy. Więc sie nie poprawiło:wściekła/y: To niczyja wina, ale ja jestem rozczarowana:baffled: :-( Mateusz był super dzielny. Ponieważ przy tym uzywa sie cewnika, to powiedział, że w końcu zgadza sie z cewnikiem... ale jak mu to zrobią pod narkozą:-) Przy tym badaniu poroblem polega z narkozą na tym, że pacjent musi wspólpracować z personelem:cool2:
A tak z innej beczki to wczoraj w przedszkolu mieli przedstawienie. Dyrektorka pyta Gosię; o czym było przedstawie? Gośka myśli myśli (głow aż paruje:szok: ) wreszcie mówi "mama o czym było przedstawieni, bo ja nie pamiętam? ". Dyr. kontynuje, "wiesz Gosi mamy nie było i mnie nie było to nie możemy ci powiedzieć. Spóbuj sobie przypomniec". Gośka znów myśli, myśli (głow aż paruje:szok: ). Nagle uśmiech na twarzy "spytajmy Mateusza on był to nam opowie!'
Dobrej nocki!

Super jest Twoja Gosia. Czasami Maluchy są aż nazbyt pomysłowe. Ja czasami też juz niewyrabiam jak słucham mądrości Izy.

Agak ja czasem czuję, że nie dorastam szczególnie jak mi przyjdzie zarwać nockę:sick:
Mam nadzieję, że kłopoty uszne i inne zdrowotne juz za Wami?
Właśnie opowiedziała mi jedna mama z przedszkola, że zdążyła dopiero co wrócić ze szpitala z nowonarodzonym dzieckiem, które urodziło sie z zapalenim płuc (podobno juz doleczone) i natychmiast załapało od starszej dwójki katar:shocked2: Toż to przecież horror :szok: :shocked2:
Miłego dnia dziewczyny!

PS W stoilicy pokapuje ale dość ciepło więc nawet długi spacerk już sobie sama zaliczyłam:-) a teraz do roboty:crazy: :crazy: :rofl2:

Donoszę z radością, że moje dziecię ostro wzięło się za chodzenie. Sama stawia kilka kroków, a za jedną rękę zasuwa jak mały samochodzik :-) Z hamowaniem i zmianą kierunku jeszcze marnie, ale nie od razu Karaków zbudowano :-)
Z utęsknieniem czekam kiedy przestanie padać ....

reklama
Hehehehehe dziękoowa Magdalenka, nagadali dzieciakowi na urodzinach, że roczek trzeba przydeptać i mądre dziecię wzięło to na poważnie :-)
Oj Ty się chyba strasznie nudzisz w tej pracy ..... :-) :-) :-)

Do góry