• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dziewuszki, gdzie można kupić niedrogie silikonowe formy do pieczenia? Któraś z Was już pisała, ale nie chce mi się wertować całego wątku pół roku wstecz :-p
Te na Allegro to jakieś kosmiczne ceny mają .....

reklama
Wiecie co? Ja chyba wolę jak moje dzieci są w domu, bo jakaś taka spokojniejsza jsetem i mniej zalatana.:eek: :confused:
Dzisiaj spędziliśmy z młodym ponad pół dnia w szpitalu na cystografii - kontrola czy się poprawiły po zabiegu refluksy. Więc sie nie poprawiło:wściekła/y: To niczyja wina, ale ja jestem rozczarowana:baffled: :-( Mateusz był super dzielny. Ponieważ przy tym uzywa sie cewnika, to powiedział, że w końcu zgadza sie z cewnikiem... ale jak mu to zrobią pod narkozą:-) Przy tym badaniu poroblem polega z narkozą na tym, że pacjent musi wspólpracować z personelem:cool2:
A tak z innej beczki to wczoraj w przedszkolu mieli przedstawienie. Dyrektorka pyta Gosię; o czym było przedstawie? Gośka myśli myśli (głow aż paruje:szok: ) wreszcie mówi "mama o czym było przedstawieni, bo ja nie pamiętam? ". Dyr. kontynuje, "wiesz Gosi mamy nie było i mnie nie było to nie możemy ci powiedzieć. Spóbuj sobie przypomniec". Gośka znów myśli, myśli (głow aż paruje:szok: ). Nagle uśmiech na twarzy "spytajmy Mateusza on był to nam opowie!'
Dobrej nocki!

Agak ja czasem czuję, że nie dorastam szczególnie jak mi przyjdzie zarwać nockę:sick:
Mam nadzieję, że kłopoty uszne i inne zdrowotne juz za Wami?
Właśnie opowiedziała mi jedna mama z przedszkola, że zdążyła dopiero co wrócić ze szpitala z nowonarodzonym dzieckiem, które urodziło sie z zapalenim płuc (podobno juz doleczone) i natychmiast załapało od starszej dwójki katar:shocked2: Toż to przecież horror :szok: :shocked2:
Miłego dnia dziewczyny!

PS W stoilicy pokapuje ale dość ciepło więc nawet długi spacerk już sobie sama zaliczyłam:-) a teraz do roboty:crazy: :crazy: :rofl2:

Donoszę z radością, że moje dziecię ostro wzięło się za chodzenie. Sama stawia kilka kroków, a za jedną rękę zasuwa jak mały samochodzik :-) Z hamowaniem i zmianą kierunku jeszcze marnie, ale nie od razu Karaków zbudowano :-)
Z utęsknieniem czekam kiedy przestanie padać ....

reklama
Hehehehehe dziękoowa Magdalenka, nagadali dzieciakowi na urodzinach, że roczek trzeba przydeptać i mądre dziecię wzięło to na poważnie :-)
Oj Ty się chyba strasznie nudzisz w tej pracy ..... :-) :-) :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry