• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Gosik domyślam sie co czujesz... Ja tak jak dziewczyny myślę, że pomoże Zosieńce stanąć na nogi.
Kalinko no właśnie tak sie zastanawiałam czemu to nic od Ciebie nie ma:shocked2:
Mania zatem dużo energii Ci zyczę!
Żużaczku zatem zabieram się do lektury na miłe zakończenie dzionka - pociechy już grzeczniutko ułożone w łóżeczkach i słodko posapują przez sen:happy2:
A i jeszcze się Wam pochwalę drobnym sukcesem - energetyka przysłała mi przyznanie warunków na podłączenie nas do sieci na działce!!! Hurrra! Malutki sukcesik na polu budowlanym!!!

reklama
kalina bu. nic mi się nie pojawia....

magdalenka brawo. u nas tez idzie drobnymi kroczkami do przodu... coraz drobniejszymi bo kasa się skończyła....:rofl2:

Co za paskuda...spróbuje raz jeszcze

spaceballrv6.gif

133247027b4f9a02a76zl0.jpg

spaceballem1.gif

spaceballez2.gif

9118058742563a8cddud0.jpg

Witam!!
W domku mały szpital więc sie nie odzywałam bo nie mam czasu,malutka przeziębiona,kaszle kicha,synek też podobnie no i mnie też dopadło,tylko czekam kiedy na męża przejdzie.Ale już jest lepiej,w niedziele byliśmy z małą na pogotowiu dostała antybiotyk,rano w poniedziałek,bylismy u naszej pediatry i sie dowiedziałam że dostała za dużą dawke i że wogle nie potrzebnie podawałam jej te lekarstwo,bo ponim spała tak że nie mogłam jej obudzić.Wrr I bądz człowieku mądry jeden lekarz tak drugi inaczej .A tak pozatym to ok,dziękuję za rady w sprawie szczepienia.
Zdrówka dla Zosi
Pozrdrawiam wszystkie kobietki i zmykam robić obiadek.
Ach Kalinko testowałam twój przepis na szarlotke---pycha dziękuje!!:-)

hej, Najleniwszy Watku na BB.
Magdalenka o 14 i cisza?
ide na dyskotekę. tzn nie ja mam zamiar tanczyc, ale klasy 4-6 w mojej szkole, a ja mam dyzur jako pilnowacz- cerber od 18 do 20. zaraz uciekam, wpadłam więc poczytać. Qbas, pisz częściej, nawet jak maluchy chore. szarlotka, rozumiem, bedzie kontynuowana. Magdalenka, ja cierpie z koei na brak dobrych lekarzy- u nas nie ma, 40 km dalej znam dwoch....wyprawa do lekarza to horror wiec staramy sie nie chorować.
uciekam na razie, zdam relcje po powrocie...szaba daba da. :-)

hej Babeczki,
no i mnie też dopadło. Z nosa leci, gardło zawalone... koszmarek istny! I na dodatek pierwszy raz w życiu musze uważać co biorę, a właściwie to mało co mogę brać :( Pozostał mi więc przyjemny odorek czosnkowy i inne roślinne smakołyki. ach!
Co brałyście na przeziębienie w ciąży? Jakieś rady proszę bo sił już mi brak na walkę z choróbskiem.. :(((
A taki ładny dzień był a ja go oglądałam tylko z łóżka...
Zdrowia i zdrowienia dla Nas wszystkich

Lidka, cytryna, miód, szałwia do płukania gardła, albo rumianek, z rozgrzewających rzeczy:lipa, sok z malin. Jest taki specyfik ziołowy Argol w sprayu do pryskania gardła i w buteleczce do nacierania (na mnie działa, często używam), poza tym bardziej popularny Tymsal(też ziołowy w sprayu do pryskania gardła). Ja dużo chorowałam w ciąży. Brałam Neo-Angin do ssania,wit.C (lub rutinoscorbin), wapno,nawet antybiotyk, ale to pod kontrolą lekarza. Zdrówka życzę!:tak:

reklama
Przejdź sie do lekarza najlepiej. Gorączkę jakbyś miała,trzeba zbijać(Paracetamol), ale wszystko konsultuj z lekarzem najlepiej, dawkowanie itd.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry