reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Haha! Dobre dobre! Wszystkie koty widac tak lubią...Teściowa powiedziala dzis, że mój najmłodszy jest pastewny. podoba mi sie to slowo! Oznacza, że wszystkożerny, niewybredny.
Cos dla fanow Tolkiena:

Trzy resorty dla Ligi, co ich Roman wiedzie
Siedem dla Samoobrony, z Andrzejem na przedzie
Dziewiec dla PiSu, pod wodza Kaczora
Jeden dla wladcy - Ojca Dyrektora.
W krainie Polska, gdzie zalegly cienie.

reklama
Hej,hej. Wróciłyśmy niedawno z przychodni, umordowałyśmy sie obie. Zonia marudna strasznie. Jest pewna poprawa, ale zastrzyki do wtorku.
Hłe,hłe, koty to są...:tak:

Teraz bawi sie moja bidula wiszącymi zabawkami jakgdyby nigdy nic:happy: , bardzo zaaferowana chwyta je a nawet usiłuje zapakować do buzi. No zaskakuje mnie! Ale w końcu skończyła dzisiaj 3 miesiące, wiec musiała to czymś przypieczętować.:tak:

Trzy miesiące! Ho ho ho! Kawał baby!No to...stolat! najpiekniejsze czołgi dla malutkiej! tfu, chcialam powiedzieć, róże! :-)

943345853efdc047d9ij8.jpg

Koty to są łobuzy, nawet w bukiet mi wlazł!
spaceballdn7.gif

Jak tam Zużaczku twoje artystyczne zabawy?
Nie mam jak zawiezc wiaderek, sorry.
Shoomna, jak Julitka? Mysle o was często. Napisz w wolnej chwili, jesli to przeczytasz...

Żużaczek od jakiegoś czasu "nieczynna" heheheheheh Ach ta twórcza wena :-)
A to mój szkodnik, zdjątko jeszcze ciepłe :-)

img1006largeuy7.jpg

reklama
Wstałam rewelacyjnie wczesnie, odprawilam męża bo gdzies tam jechal, wlasnie piję miętę. Maluchy chrapia jeszcze a ja zbieram dzień w garść i dumam, co dziś będę robić. Ale kochany twoj Zosik, Gosik. :-)
I co ona tak oblizuje się? czy jęzorek na brodę to jej styl? Mnie wczoraj lekarz powiedzial, że Dawid ma zeza. ha! Nic nie ma. Nic mu nie wierze. To doktor pesymista. Jonatanowi powiedzial, że ma cięzkie nadcisnienie i wade serca i że nie zarasta mu ciemiączko, po zbadaniu u dobrej zaprzyjaźnionej pediatry ofuknięto mnie tylko. Nic nie ma. Cisnieni super, ciemiączko skostniale, a sercejak dzwon. Maćkowi prorokował anemie i przepisywal krople na apetyt, co do dawida orzekl nierówne napięcie gałek ocznych i cos tam. 3 pryszcze na plecach nazwal ospa. Najlepszy numer wyciął dla mego teścia, który leczył się w szpitalu na Florydzie..orzekł, że tam postawili mu złą diagnoze, a dobra to on tylko postawi...i zdiagnozowal zapalenie żył. na wszystkim zna sie nasz doktorek, Panie, chroń nas przed powiatowymi lekarzami z ambicjami!
Co do dnia, to oczywiście kompot, galaretka z truskawkami i bita smietanka, schabowe z ziemniaczkami, odkurzanie pokoju i szykowanie ciasta na wizytę siostry. Przyjdzie dziś z mężem ( ta młodsza, nasz rodzinny dziennikarz).
Korzyści dwie- chłopcy zabiora wujka dla siebie, wujek to skarb, gra w pingponga, jest fanem gier komputerowych ze szczegolnym uwzględnieniem fantasy. 100% że beda grac w Tibie, a my z siostra, korzyc druga, blogo pogadamy. ma przynieśc kilka numerow swojej gazety, poczytam jej artykuły i wychwale gorąco. kto ma chwalic jak nie rodzina???
No to miłego dnia dziewczyny, uciekam na sniadanko.
88364783f97e7a05dbmry4.jpg

Do góry