Co to sa dwucukry? Czy to laktoza i sacharoza? jesli tak, to czy ona moze jesc pokarm Anetki? Przciez mleko ludzkie ma laktozę...Mam nadzieje, że Anetka nam wyjasni. Co za alergiczne mamy pokolenie...Moj nie toleruje krowiego i to juz problem, a zeby tak węglowodanow w ogole nie tolerowac...:-(
Chcialam powiedziec ze u mnie posprzatane, tesciowa myje okna a ja ukrylam sie w pokoiku i slucham radia polskastacja przeboje we dwoje. Ale sama slucham, maz w podrozy.
Nie, z Jonatanem slucham. Jonatan wpycha wafla Wasy i bawi sie matrioszkami. czekam na siostre,.zuzaczku, male dziela sztuki robisz, mnie sie ta deseczka prowansalska podoba, masz we mnie pierwsza klientke.
Magdalenka, duze buziaki. Kochana z ciebie dziewczyna.
Buduj sie buduj, bedziemy ci doradzaćprzy urządzaniu wnetrz.
Chcialam powiedziec ze u mnie posprzatane, tesciowa myje okna a ja ukrylam sie w pokoiku i slucham radia polskastacja przeboje we dwoje. Ale sama slucham, maz w podrozy.
Nie, z Jonatanem slucham. Jonatan wpycha wafla Wasy i bawi sie matrioszkami. czekam na siostre,.zuzaczku, male dziela sztuki robisz, mnie sie ta deseczka prowansalska podoba, masz we mnie pierwsza klientke.
Magdalenka, duze buziaki. Kochana z ciebie dziewczyna.
Buduj sie buduj, bedziemy ci doradzaćprzy urządzaniu wnetrz.