reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
Minia poprostu kup jej kalosze i niech sobie pada :-D
Ja przybita jestem, Zosia dostała antybiotyk w zastrzykach (Zinacef), lekarka powiedziała, ze niedobrze jest, do tego syrop i krople do nosa.

Minia, brawo dla Martusi. Gosik, życzymy szybkiego powrotu do zdrówka. ja na moment, muszę na jutro przygotować sprawdziany. Mikołąj nie chce spać, w dziec śpi po pół godz. 2 razy dziennie, a w nocy mam pobudkę co 2 godz. (to optymistyczna wersja). Żużak kiedyś pisała o tym jak jej Wituś nie sypia w nocy i że z tego powodu będzie debilem, czy mam rozumieć, że moje dziecko ma jak najlepsze zapędy ku temu?

informuje, że Witek nie ma symptomów debilizmu:-D:-D

gosik
antybiotyk pomorze. nie martw się myszko.

Suknia juz u krawcowej - zamiast czekoladowego materiału będzie orzechowa koronka - będzie delikatniej i bardziej stonowanie kolorystycznie (ale polszczyzna...jej....:szok:)

To ja. Mała awaria laptopa i czlowiek oderwany od świata.
Moje małe juz bez gorączki, nie wiem, co mu bylo.
Kupilismy teściom storczyka w doniczce, potęzna bestie, dzis ich rocznica slubu- kwiat tak piekna, że aż mnie nosi...sama wybieralam...siedze w kuchni on stoi na stole a ja sie zachwycam.
tez mam sprawdzian, maniu, jeszcze 4, reszte psim swędem w szkole sprawdzilam.
zużaczku nie mam jak na razie dostarczyć wiaderek, czekam, aż Fil bedzie mial interesa w naszym mieście wojewódzkim.
Gosik, zyczę zdrówka. Usmiechy dla wszystkich.

reklama
Na poprawe humoru...

http://img230.imageshack.us/img230/7345/narcyzywk3.gif
narcyzywk3.gif

Do góry