reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Zapomniałam dodać co na zachętę:
- kalinowa szarlotka w ilościach nieograniczonych
- domowy chlebek z masłem z osełki lekko slonym do tego wiejski serek, błekitne serwetki, obrus w kratę
- Herbata tudziez urocze dyskusje na niezobowiązujące tematy, np: kto najlepiej zagrałby marchewe w ekranizacji " Strazy"? A Vimesa?

A Vimesa Ralph Fiennes.
constant1zc8.jpg

reklama
Nareszcie chwila wytchnienia! Cały tydzień liczenie i zliczanie, frekwencji i średnich. Ufff, mam dosyć! Kratki mi się po nocach śnią, ciągle chce mi się spać, najchętniej przesypiałabym całe dnie. Jutro wyjeżdżamy na tydzień do Czeremchy, może tam odpocznę, podrzucę Mikołaja dziadkowi, a sama w kimonko. MMMMM, już nie mogę się doczekać. Fajnie Wam, że się spotykacie, mam nadzieję, że wspomnicie o mnie choć na chwilkę, bo bardzo chciałbym się z Wami spotkać. Kalinko, ja też się facetów nie boję, ani małych ani dużych, więc się piszę na niebieskie serwetk i obrus w kratę. Całe zycie wolałam przebywać w towarzystwie mężczyzn, zawsze miałam super kumpli i lepiej się z nimi dogadywałam niż z koleżankami. A przyjaźnie np. ze studiów zostały po dziś dzień, tylko, że teraz przyjaźnimy się również ze swoimi drugimi połówkami, no zrozumiałe, ż enie spotykamy się już tak czesto jak kiedyś.

No wiem, że wy nie strachliwe.
Wiem.
Tak sobie śmiechem żartem napisałam.
Mania, ja tez zasuwałam...i juz po radzie. Balonik wypluł z siebie powietrze...
Jutro szkolne ostatki, babcie dziadki, sprzatanie, dopisywanie...
Przyda nam sie oddech w domu.
Poranki, wyspane w cieplutkiej pościeli.
Kakao dla dzieci i muzyka rano...nieśpiech ( moje nowatorskie slowo, przeciwieństwo do pośpiech.):-)
Oj, dziewczyny, oj.
Szumiąca Shoomno, co u was szumi? Skrobnij w klawiaturkę.
Ja uciekam spać. Maluszek sapie, przytule go i chrapiemy.
pa.
butflyfly04ol5.gif

Witam o poranku:-) Nie mam dziś próby, wieczorem w filharmonii koncertuje Rafał Blechacz...może uda mi się wyrwać, chociaż trochę posłuchać. Dzisiaj Zośka urządziła mi w nocy koszmarek, budziła sie milion razy:baffled: Dobrze, że mogłam rano trochę odespać. Ale głowę mam jak bania, powoli dochodzę do siebie przy kawce:cool2: Koleżanka z pracy, która ma szkraba w podobnym wieku powiedziała mi wczoraj, że ma to samo. Jak wróciła do pracy mały zaczął się cześciej budzić w nocy.

Co tu tak cicho?
MAM WOLNE!!!!!!!
No, juz mi lepiej, musialam sobie pokrzyczeć.
Wrocilismy ze szkoły, juz jestem po obiedzie, po herbacie, relaks w oberwanych dzinsach i starej bluzce sprzed potopu.
Oto moj krawaciarz:( ten niebieski krawat)
krawatzz0.jpg

Pieknie recytował i jaki był dumny z siebie!
Na zdjęciu z kumplem Marcinem.
Cudny chłopaczek, co nie?
Przepadam za nim, typowa matka ze mnie! :-)

reklama
szarlota w iekarniku - zrobiłam bez bialek, bo może któras mama nie może?

Gosik o ktorej karete podstawiac?
Kalina skąd cie porwać i o której?

Do góry