reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Moja koleżanka szuka karmiącej kotki, małej suczki albo fretki, żeby wykarmić małą kunę(ślepą jeszcze). Narazie karmi ją mlekiem w proszku dla kociąt (nie wiedziałam, że takie istnieje), ale boi się że zdechnie bez mamy. Prosiła żeby popytać. No to pytam.

reklama
Niestety nie mam takowej ( a już trzy zwierzaki w domu) i za bardzo nie wiem jak postępowac z takim maleństwem. Myślę że najrozsądniej zapytać weterynarza - np. babeczek z Sano na Zwycięstwa - zawsze pomocne i bardzo miłe :tak:
Pozdrawiam i 3mam kciuki za małego :)

Wróciliśmy z Bielska. Domek zmienia sie w oczach, już nawet ogrzewanie jest...15go klada podłogi i glazurę...
teraz nudziałam się przeokropnie, jedyna fajną rzeczą którą zrobiłam było rozsadzenie Kalinowej lavendy... w piękne duże gliniane dwojaczki...

Hej hej na pustkowiu internetowym! My jesteśmy w trakcie przygotowań do remontu, przeprowadzki do rodziców, pakowania gratów i upychania ich w dwóch pomieszczeniach które nie będą remontowane, załatwiania kredytu. Pośród tego wszystkiego pełna energii raczkująca Zosia:-) a my oboje chorzy. Wesoło!:-D Pozdrawiam!

No właśnie, Lidka, udanego rozsypania!:-D
Gosik, wesoło wam, wesoło! Grunt, że Zosik zadowolony:tak:Może jakieś fotki słodaska? Jak w przyszłym tygodniu dopisze pogoda, to proponuję spacerek w ZOO.
Co WY na to, koleżanki Białostoczanki?
Joasiah, tobie to w tyłek przylać ani widu ani słychu:no: Jak tam, co tam?
Kobitki, jakie plany na wakacje??
Oj, wakacje.. a po wakacjach do pracy:sick:

Witam przy porannej kawie. Muszę dziś pojechc do sklepu ogrodniczego i dokupic lavendy i dwojaczków. Chciała bym symetrycznie je przy ganku postawić.
taki fajny kwiatek w Bielsku u tesciowej rosnie, tylko niefajne te betonowe pseudoskalniaczki. Dowód jak mozna popsuc dzielo natury.
ef44de835d796955med.jpg

reklama
Rozwijasz sie, Żużaczku.
;-)
Ten kwiatek to szachownica.Ładna, to prawda.Ja mam bardziej pospolita odmiane, szachownice cesarską

szachownicacesarskaqi1.jpg

Śmierdzi czosnkiem i podobno odstrasza krety.
Ta twoja to szachownica kostkowata, bardzo ładny rarytasek. Całkowicie chroniony gatunkowo. :-)rzadkość.:-)
szachownica6aw9.jpg

Uff..u nas sobota. dzisiaj goście wyjeżdżają, piekny tydzien mielismy, ale bardzo pracowity. Tzn teściowa pracowala najwięcej, przy garnkach, my na spacerach, ja w ogrodzie głównie...przez tydzien mielismy 5 chlopców i 6 dorosłych w domu. Juz troszke jestem zmęczona. teraz idę na pogrzeb- cioteczny bray męża zabił się, spadając z 2 piętra. Wypadek na imprezie. 32 lata chlopak....bardzo smutny pogrzeb. taka bezsensowna smierc.:-(
Napisze wiecej innym razem.pa.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry