reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

No to już chyba wszyscy poza Witkiem zaliczyli chorobę, co?
A ja lykalam acatar w tabletkach na nos i szybko miałam spokoj z katarem.
Tez siedzę w domu, jutro mam kontrolę i zobaczymy.
Szkoła na mnie czeka cierpliwie jak wielka Buka za oknem.
Ale slońce dzisiaj nastraja mnie bojowo i na obiad goście jadą...wczorajsze pojechaly po sniadaniu, dzisiaj nowe będą. Posprzatalam salon i nie przejmuje sie, tesciowa babki ziemniaczanej napiekla, podgrzejemy. I ciasto jest...
A ja leśne elfy opisuje wlasnie w chwilach wolnych. Takie legolasowe. haha.
twoprincesoq1.jpg

reklama
Żużaczku zdrowia dla mamy
Kalinko dziekuję za rozdzialiki :)
Minia fajne imię dla lalki a jak fajnie uczesana :) i w koncu zobaczę na żywo twoją córcię :)
Amelka odezwij się mam sprawę :p

O taki katar jak u tego pana właśnie miała Wiki a ja miałam ten drugi rodzaj:-D:-D. Na szczęście choroby na razie za nami czego i Wam życzę.

A właśnie ja robię porządki w szafie Wiktoria już z wielu ubranek wyrosła niestety nie mam nikogo z rodziny czy znajomych młodszej dziewczynki żeby podzielić się ubrankami. Jeśli ktoś chciałby zobaczyć proszę o wiadomość ubranka są w bdb stanie ale typowo dziewczęce. Mam porobione zdjęcia bo przynajmniej częśc chcę wystawic na Allegro więc mogę przesłać zdjęcia.

Ja mam trzy sztuki potworów męskich...niestety nie dla mnie zwiewne różowości i sztruksiki w serduszka.
Moro, czerń ewentualnie dres. Dzińs jeszcze . Ech, twardziele z nich.\Niedziela przemija...zaraz usypiam malucha i najmilsza część wieczoru, nocne polaków rozmowy.
Czy wy też z mężami do trzeciej rano gadacie?

W dzień to ja z mężem rozmawiam pomiędzy pokrzykiwaniami Wiktorii a wieczorem jak zaśnie to też sobie nadrabiamy ale nie do 3 gdzies do 11 bo poźniej to moze sobie pogadac do siebie bo ja juz spię:-):-)

reklama
Do góry