reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

minia bardzo mnie interesuje bo z tego co się zorientowałam to albo ma się do tego predyspozycje albo nie a Iza ma więc wcześniej czy później znów złapie. Patrykowi znów katar się wzmógł. Ehhhh. I kaszle ale oprócz tego nic nie ma więc do lekarza narazie nie idę żeby znowu czegoś nieprzynieść. Pozdrawiam. Gosik Mała jest rzeczywiście do Ciebie podobna. ja to zauważyłam zanim przeczytałam posta Kalinki. Tak że już dwie Ci to mówimy:)

reklama
Z czym lubicie jeść placki ziemniaczane???
Ja z solą lub ze śmietaną i cukrem.
Grzesia bratowa je z ketchupem.

Oj Kalina.
Narobiłaś smaku.
Jutro placki w Pruszkowie.

:eek::baffled::eek: Dzis przyszła dziewuszka odebrac zamówiony wieszak. odebrała...i obejzała wszystko i zostawila zamowienie na 11 wieszaków, 2 ramki do zdjęc i jedna deseczke na kalendarz. Czasowstrzymywacz proszę....:eek::baffled::eek:

Bylismy dziś w szkole rodzenia na Mikołajkach, umordowałam się niemiłosiernie. Tyle dzieci, goraco i prawie nikogo znajomego. Mikołaj marudził, za to wychodząc spotkałam Anetkę z Madzią. Zabawiłam tam niedługp bo musioałam jechać do pracy. a w pracy.... straszny dzień. Moja kalsa miała wizytę u dyrektora za plucie z kulek z mokrego papieru po ścianach i gablotach. Do tego skandaliczne zachowanie na angielskim, dalej plucie z papieru i wyzwiska. Ręce mi opadają, juz nie wiem co z nimi robić, jak im tłumaczyć, jak tłumaczyć rodzicom. Mówia do siebie takie rzeczy, że uszy więdną! RATUNKUUUU!

Joasiu ja się stęskniłam! A kciuki trzymam oj trzymam twardo - czy można juz puścić:happy:? Nie, nie zapomniałam:happy:. wyobraź sobie, że jutro będę na Kabatch/Ursynowie:-) , bo... wypadł mi tam w rodzinie pogrzeb. Aż boję sie pomysleć co mi wypadnie na 16/17:szok: :baffled:
Kalina miejmy nadzieję, że to ostatnie wysypy krost u ospowiczów:-) , a to by oznaczało, że u Ciebie też z górki. :tak:
Gosik a zdążył ksiądz Zosinka ochrzcić?;-) Urocza Ta Wasza panna Zofia:happy:
Agak ja byłam u laryngologa z młodym bo miał kolejną wizytę i na katar dostał całe ilości wykrztuśno-odflegmiających preparatów, a ten katar prawie już ku koncowi. A na dwór to ja zabieram, jak nie gorączkuje, tylko bardzo staram sie , żeby osobnik mi sie nie pocił.

Dobrej nocki!

Joasiah,czy ty jestes uczuciowo nie zaspokojona ??:-)Ja tam w pierwszym roku po slubie za nikim nie tęsknilam, a i teraz nie narzekam. :-)Ale oczywiście mysle, że żartujesz.
Czytałam artykuł o tym, że w internecie działaja nowe, wirtualne plemiona, taka wspolnota nowoczesna. Myslę, że my, kobiety bb jestesmy takim plemieniem, co nie? Siedzimy przed chatami, zujemy liście yerby i gadamy o dzieciach i facetach i o nowych rodzajach motyki do kopania....haha....
Nie, nie. Siedzimy przy laptopach, zajadamy kanapke z chrzanem i szynka, pijemy herbatę i surfujemy po sieci...ale fajnie...
Shoomna, jak humorek?

Wszystko ok. Dziecię śpi.
Tylko u sąsiadów niemożebnie skrzypią drzwi. Gdzieś tak od dwóch lat.
Zjadłam deser czekoladowy z pianką, a Grześ powiedział że sę robię gruba.

reklama
kalinko ja za wami tesknilam bylam 2 dni w warszawce a co potesknic juz nie wolno?
madziu ciesze sie ze trzymalas kciuki udalo sie ale ja sama zrezygnowalam...
echh padam na pyszczek a rozkladam jeszcze kosmetyki co i dla kogo tyyyyle tego jest ze szok...

Do góry