reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Agak proszę bardzo skład zawiesiny do pędzlowania pyszczka :-)

NEOMYCINUM x 0.5000 g
ANAESTHESINUM x 1.0000 g
PREDNISOLONUM x 0.0050 g
GLYCEROLUM 86%, 99.5% x 28.4950 g

Kosztowała aż 5 złotych :-p

reklama
Joasioł oświecisz nas za co miałyśmy trzymać te kciuki i z czego zrezygnowałaś ??
Ja baaardzo tęskniłam za Twoimi postami, z których przeważnie nic nie wiadomo :-p

No, miniu...:-)
Idę do kuchni poszukac kota w lodówce. Z kotami nigdy nic nie wiadomo. Cwane bestie.

spaceballxp6.gif
7125032278661ceccdtq3.jpg

spaceballxp6.gif

spaceballxp6.gif

Chyba skontroluję lodówkę:szok: :-D
Joasiah, wszystkie jesteśmy już maksymalnie stęsknione, zaciekawione i wogóle...napiszesz za co miałyśmy trzymać kciuki, czemu zrezygnowałaś i po co Ci tyle kosmetyków, które rozkładasz w nieznanym celu?
Kalina, ja przez pierwszy rok małżeństwa to jak na haju chodziłam:laugh2:
Magdalenko, zdążył:-D , ale Zosia nie wyglądała na zadowoloną, hehe.

reklama
Kalina, koty naprawdę znają się na rzeczy, mój bylejakiej wędliny nie powącha nawet. Musi być chuda szyneczka, najlepiej z indyka lub kurczaka. :-p

Do góry