• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Joasia nie każda oferta fajna na pierwszy rzut oka musi być okazją! Mam nadzieję, że tuż tuz za rogiem czeka na was prawdziwa super okazja:-)
Gosik - inwencja twórcza dokonała:-D
Joujaque:-D zdrówka dla Mamuśki, tabunu klientow dla Ciebie!
Kalina a może na skład dzieci marudnych trzeba go oddać? A gwarancję na ile miałaś?;-)
A myśmy dzisiaj pochowali teściową mojej ciotecznej siostry. Tak mnie wyekspoloatowało to bycie na powietrzu a potem biesiadowanie, że w drodze powrotnej zasnęłam - dodam , że kierowcą był mój mąż:-)
Dzisiaj mój mąż mnie oświecił, że do świąt to już tylko dwa tygodnie :szok: - qurcze a mi sie wydawało, że trzy :baffled: :confused:
Idę nadrabiać zagubiony tydzień:tak: Miłego wieczoru!

reklama
f40c25d583e0adc4.jpg

jeszcze tylko cien na grzybku domalowac

Zrobilam troche porządku na blogu...Brazylię przenieslismy z Dorotą na oddzielny blog, który jej zalozyliismy na takie podrózowe sprawy.
tak więc widzicie, kochane, że korzystam z waszych światłych rad.
:-)
Jak zdąże, to napiszę dzisiaj o strasznych ludziach, a jak nie, to moze jutro....bo mąz sie domaga wspólnoty sobotniej.
Milego weekendowania i dobrej nocki!

Żużaczku ślicznie Ci to wychodz! Dla mnie nawet bez tego cienia jest ładne. No tak ale co prawdziwy artysta to artysta:tak: Ja sie nie wybieram do pracy od stycznia, więc jak wreszcie ułoże zaległości na miejsce:dry: :confused: to też zobaczę jakie to miłe.

Ale się ubawiłam czytając nowe posty!
Te koty w lodówkach:rofl2::rofl2::rofl2:!!!
Kalinko, jeśli to zęby, to niedługo znowu będziesz miała swego aniołka:happy:
Najgorzej, ze ta ospa sie przypałętała i ta zamiana Jonatanka... Nadal podziwiam, jak ty sie organizujesz, że i ciasto upieczesz i dzieciaki wysmarujesz:-p i jeszcze blog napiszesz! A jak twoje ospowanie?
Gosiu, pomysł przedni! Zosia słudziutka:happy:
Joasia, Kalinka ma rację, przy dziecku organizacja dnia sie zmienia. Przy jednym, a jak pomysle o trójce /Kalina Wielka/...Ja rano biorę prysznic na raty. Zawsze jest tak, że tylko owinę się recznikiem i moje szczęście już mnie woła:laugh2:Ale nie mogę narzekać. Ostatnio się budzi w nocy po 5-6 godzinach, więc sie wysypiam. I wogóle Magdalenka jest rozkosznym dzieciatkiem. Oby nikt mi jej nie podmienił:confused:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry