reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Joasia nie każda oferta fajna na pierwszy rzut oka musi być okazją! Mam nadzieję, że tuż tuz za rogiem czeka na was prawdziwa super okazja:-)
Gosik - inwencja twórcza dokonała:-D
Joujaque:-D zdrówka dla Mamuśki, tabunu klientow dla Ciebie!
Kalina a może na skład dzieci marudnych trzeba go oddać? A gwarancję na ile miałaś?;-)
A myśmy dzisiaj pochowali teściową mojej ciotecznej siostry. Tak mnie wyekspoloatowało to bycie na powietrzu a potem biesiadowanie, że w drodze powrotnej zasnęłam - dodam , że kierowcą był mój mąż:-)
Dzisiaj mój mąż mnie oświecił, że do świąt to już tylko dwa tygodnie :szok: - qurcze a mi sie wydawało, że trzy :baffled: :confused:
Idę nadrabiać zagubiony tydzień:tak: Miłego wieczoru!

reklama
f40c25d583e0adc4.jpg

jeszcze tylko cien na grzybku domalowac

Zrobilam troche porządku na blogu...Brazylię przenieslismy z Dorotą na oddzielny blog, który jej zalozyliismy na takie podrózowe sprawy.
tak więc widzicie, kochane, że korzystam z waszych światłych rad.
:-)
Jak zdąże, to napiszę dzisiaj o strasznych ludziach, a jak nie, to moze jutro....bo mąz sie domaga wspólnoty sobotniej.
Milego weekendowania i dobrej nocki!

Żużaczku ślicznie Ci to wychodz! Dla mnie nawet bez tego cienia jest ładne. No tak ale co prawdziwy artysta to artysta:tak: Ja sie nie wybieram do pracy od stycznia, więc jak wreszcie ułoże zaległości na miejsce:dry: :confused: to też zobaczę jakie to miłe.

Ale się ubawiłam czytając nowe posty!
Te koty w lodówkach:rofl2::rofl2::rofl2:!!!
Kalinko, jeśli to zęby, to niedługo znowu będziesz miała swego aniołka:happy:
Najgorzej, ze ta ospa sie przypałętała i ta zamiana Jonatanka... Nadal podziwiam, jak ty sie organizujesz, że i ciasto upieczesz i dzieciaki wysmarujesz:-p i jeszcze blog napiszesz! A jak twoje ospowanie?
Gosiu, pomysł przedni! Zosia słudziutka:happy:
Joasia, Kalinka ma rację, przy dziecku organizacja dnia sie zmienia. Przy jednym, a jak pomysle o trójce /Kalina Wielka/...Ja rano biorę prysznic na raty. Zawsze jest tak, że tylko owinę się recznikiem i moje szczęście już mnie woła:laugh2:Ale nie mogę narzekać. Ostatnio się budzi w nocy po 5-6 godzinach, więc sie wysypiam. I wogóle Magdalenka jest rozkosznym dzieciatkiem. Oby nikt mi jej nie podmienił:confused:

reklama
Do góry