reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
Oby wam święta płynęły tak spokojnie i leniwie, jak mojemu kotu :-)
(zdjęcie z wczoraj).

mrusiacopyfq8.jpg

hej.
Jak pewnie wszystkie, wykorzystuję świąteczny dzień na lenistwo rodzinne.
Mamy fure jedzenia, gramy sobie z chłopakami w Heroes w trybie multipleyer i mamy duzo zabawy. Mamy tarczę z rzutkami i tez wykorzystujemy. Objedlism,y sie tyle czekolady, że az boję się mówić. Nawet Jonatan dostał w trybie dyspensy i już mu rzęzi alergicznie w gardzieli. Trudno, nasz błąd, chcielismy chłopcu uprzyjemnić Święta.
Jak tam się czujecie? Zdjęcie kocie wspaniałe, Anetko.
Dziekujemy za wszystkie piekne i cieplutkie życzenia.
Cieszcie się wieczorem, niech bedzie jak najdłuższy. :-)

Żużaczku, nie dodałam, że niestety nie widzialam Twego utalentowanego czytacza. Bylam w gościach i nie wypadalo slipić w telewizor.
Ale wierze na slowo, że czytał pieknie!

czesc spiochy.
Wstałam, pozbierałam pranie, zrobiłam porządki zabrałam się do pisania....mam sporo zaleglości w pracy, pisze teraz drugi numer szkolnej gazety, tzn przepisuje i robie korektę tego,m co stworzyły moje dzieciaki.
mam pokuse na capucino i czekolade i suszone bananay, a jak powiada ktos mądry, najlepszym sposobem na to, by zwalczć pokusę, jest jej ulec.
Wiec ulegam i pozdrawiam porannie- poświatecznie.

co tak tu cicho?
kalinka co ci Mikołaj przyniosł
nie wiesz moze ile na zamowienie stolik kwadratowy taki kawowy by wyniosl taki w kolorze olcha
bo w sklepach to cena powyzej 300 zl
na taki to mnie nie stac
dzisiaj moze sie przejade z mezulkiem do takiego sklepu z meblami
likwiduje biurko i musze miec stolik na laptopa i jak goscie przyjda to i na kawe

Witam!
Cieszę się jak norka, że już po świętach :-) Pranie, gotowanie, normalny dzień i wiem, że żyję, a w święta tylko snuję się po mieszkniu i nudzę jak mops ....
Żużak przyznaję się bez bicia, że o debiucie telewizyjnym Bogasa przypomniałam sobie około 20 :-( Żałuję potwornie :-(
Widzę Kalinka zgarnęłaś główną nagrodę w konkursie ciążowym heheheh. Będziesz miała smarowideł Dove na pół roku ;-)
Mańka oznajmiłaś rodzince "wesołą nowinę" ? :-)

reklama
Do góry