reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
Hej. Przyłączam się do gratulacji. Lenczewski na urlopie, kto kroił Żużaczka? Przedobrzyłam przedwczoraj z robota i dwa dni leżałam na nospie, bo mnie skurcze brały. Nie będę juz pielić, niech zarasta! Aga, czemu musisz walczyć o przedłużenie zwolnienia? Lekarz paskudny? Rozumiem, że to taki państwowy, bo mnie też wystawił na dwa tygodnie, a u Arciszewskich zawsze co 30 , 31 dni. 1 wrzesnia wybieram się do nich znowu, może dogadam się wstepnie na poród? Chciałabym 25 października, lubię piątkowe daty..Mój poprzedni synek urodził się 15 września w piatek o piatej zero pięć, mam to wpisane w książeczkę!

Hej
Pamietacie moze w ktorym tygodniu robi sie "duze" usg prenatalne? . Cos mi swita, ze to chyba juz niedlugo i powinnam zadzwonic i sie umowic.
I kolejne pytanie: w ktorym tygodniu poznalyscie plec Waszego dziecka? U nas w 18 tc jeszcze nie mozna bylo poznac.. Ehh, a tak juz bym chciala wybierac ubranka, slodkie sukieneczki..albo spodenki:)
Od wrzesnia ide na zwolnienie lekarskie i bede miala mase czasu na szykowanie domku na przyjecie malego goscia!:)
Monika

Dzisiaj powinni wypuścić żużaczka z maleństwem do domu. Ciekawe czy będzie miała siłę żeby tu zajrzeć i zdać relację z porodu? Pewnie nie... ::)
A to moja mała kilka dni temu:

A to przedwczoraj przed wyjściem na spacer:

reklama
Do góry