reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Witam wtorkowo.
Ufff....jak cięzko na brzuchu po łasuchowaniu świątecznym!
Dzisiaj jem tylko jogurt z otrębami.
Dostalam antybiotyk na ucho, kupilam małemu buciki,poza tym zespuł sie nam samochód, spiżarka pełna jedzenia, a nie mam sił jeść :-)
Jak tam?
Ja jutro do pracy, dzisiaj jeszcze leniu****ę.
Zimno u nas i sennie.
Tylko dzieciaki brykają.
Popjam mięte grzejąc nogi przed kominkiem i podczytując babskie gazety o niczym.
I slucham muzyczki....
a mąz reperuje samochód w garazu z kumplem
Pozdrawiam i skrobnąc mi cos wirtualnym piórkiem proszę.
Życzliwośc dla świata obowiązuje, zwłaszcza wiosną!

reklama
Cześć;-)
Dziewczynki mam pytanie???czy któraś z was wie coś o porodzie na Zamenhoffa????i co tam się dostaje po porodzie???kompletuję wyprawkę i nie chcę powielać.....
Dziękuję za odpowiedź:-)

Witam po świetach.Mineły szybko i sympatycznie.
U nas ze z zdrowkiem lepiej.teraz własnie siedze z mała na kolankach i nie daje mi pisac,cały czas szarpie za klawiature.A wiec chyba uciekam.
Ewa---ja rodziłam na zamenhoffa we wrzesniu 06.Na wyjscie ubrali mała w koszuilke,spiochy kaftanik,dwie czapeczki,zawinieta była w kocyk i na to rożek.Wiec nic nie musiałam miec z ubranek na wyjscie.wrazie jakis pytan pisz.
pozdrawiam i zmykam:-)

Minia, jako kobieta pracująca protestuję. :-)
Dla mnie to relaks napisac parę słów i niestety musze znaleźc na to czas....
Przyszłam z pracy o 3, pisałam potem, czyli praca biurowa do domu, potem czytalam Pratchetta, "Kosiarz", potem pilnowałam nadaktywnego malucha, kapałam chlopaków, robiłam kolacje, pisałam piosenke, no i mam może 5 minut i pisze relaksując się. :-)
Codziennośc to taki ujadający i czepiający się za nogawke kundelek. czasami.
A czasami bukiet kwiatów.'
Lub pajdka chleba z masłem.
Jutro u nas 6 klasiści pisza egzamin, dzieciaki z innych klas nie ida do szkoly, ale my jako cialo nauczycielskie musimy.
Ale wrócę wczesniej, tak ok 12 i popisze dlużej...
Niestety, maluch pokrzykuje na mnie.
Rodzina siedzi w kuchni przy kolacji i dziwi sie, czemu mnie nie ma...
Pozdrawiam smutniaczki wesoło- jutro ma byc słońce!

reklama
Do godz. 14 przygotowywaliśmy stoisko na Forum szkół, uff. Ja jako kobieta majace specjalne względy (czyt. ciężarna), nie muszę jutro uczestniczyć w wieszaniu tego wszystkiego , ale w sobotę stoję od 9 do 13. :-) Myślę, że będzioe fajnie.
Kalinko, masz rację, pisanie tu to czysta przyjemność, tylko jakoś czasami nie mam co napisać, a czasami po przeczytaniu Waszych postów, wymiękam, boczytam tuz przed położeniem się spać. mam nadzieję, że mi wybaczycie:tak:, że tak żadko piszę? Ciekawe co u reszty babeczek? Shoomny, Anetki, Gosika, Lidki???????????

Do góry