reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Łał. :-)
Jakiś znajomy teściowej wczoraj się użalał nad tym, że żona pracuje w Bielsku w jakimś Suempolu, niewolnicza praca, od 5 rano do 22, 23...

Suempol to firma "robiąca" łososia Norweskiego. Nawet smacznego. A ta pani to musi dwie zmiany obracać, bo to właśnie dwie zmiany tak czasowo wypadają.

reklama
Witajcie kochane i przeze mnie zaniedbane;-)
Jeszcze nie urodziłam.... choć coraz mi cieżej... ręce coraz krótsze, nogi mi sie chyba wydłużyły.. Ale samopoczuczcie doskonałe humor mi dopisuje, Martucha fika koziołki jak szalona:-)
Myśmy tez swiętowali głównie w domu i dobrze nam z tym. Teraz mja rodzina słóżbowo wybrała sie do Dychowa pod granicę Niemiecka - MAteusz oczywiście korzystajać z tego, że nie trezba mieć paszportów namówil ojca na postawienie nogi na Niemieckiej ziemi;-)Dzisiaj juz wracają - mąz chciał żeby jechali wszyscy, ale ja sie już na takie dalei eskapady nie nadaję:sorry2:
Kalina - mężowy nie samowity!!!!! Ja wiem czemu kolor jest taki - żeby się wyróżniał w szufladzie:-D wśród innej bielizny:cool2: Tak mi sie wydaje, że to głęboko przemyślana decyzja była:tak::-)
Żużaczku to niedługo pozostaniesz nam cieniem... ?
A co TY w Warszawce porabiałaś ????:confused::sorry2:
Agak a dlaczego nie upomniałaś sie o zwolnienie? Chodząc do pracy nie doleczysz...
Zdróweczka zatem Ci przeszyłam.

a tak starałam się zmienić swoje nastawienie do Świąt:

nasz pagajek:
db5d3cbb17b8d70a.jpg

szopka zrobiona przez nas (figurki kupione)
2c15facb779b605emed.jpg

i dekoracja kominka - juz z lalą
c5725d139a67bb1amed.jpg

reklama
Do góry